MultiMailer hjälper Ekubi att dela ut miljoner till föreningar och idrottsklubbar

En mycket uppskattad funktion i nyhetsbrevsverktyget MultiMailer är möjligheten att skapa personliga nyhetsbrev; dvs mejl där innehållet anpassas automatiskt efter varje mottagare av nyhetsbrevet.

Logotype - EkubiUffen Redhe på företaget Ekubi AB har använt MultiMailer i över 15 år för att informera om föreläsningar och bidragskurser. Så här säger Uffen (han kallas bl a för Byaguru, Robin Hood och Sveriges framgångsrikaste bidragshämtare) om MultiMailer:

”Vi använder MultiMailer för att skapa personliga brev till våra kunder som är föreningar och då framförallt idrottsföreningar i hela Sverige.”

Ekubi – Över 1 miljard till olika utvecklingsprojekt
Ekubi AB har under 20 år hjälp kommuner, företag, föreningar, studieförbund, riks- och länsorganisationer över hela Sverige med utvecklings- och finansieringsfrågor. De erbjuder föreläsningar och bidragskurser över hela Sverige och tar även emot på plats i Dala-Floda och skriver ansökningar för de som så önskar.

300 miljarder
Så mycket pengar finns det i fonder och stiftelser plus intäkter från donationer, distanssponsring samt intäkter från affärsdrivande verksamhet vilket innebär möjligheter för föreningar att finansiera allt de vill.

Ekubi:s hemsida kan du få mer information om företaget och vad de kan hjälpa till med.

MultiMailer – E-postprogram för föreningar och organisationer
Föreningar, idrottsklubbar och ideella organisationer kan använda MultiMailer speciellt fördelaktigt. Mer information finns på den här webbsidan.

Se även
> Svenska Kemisamfundet använder MultiMailer för att skicka ut aktuella nyheter
> Bowl4Joy slår en strike med MultiMailer
> Så kan MultiMailer hjälpa dig att bli en bättre skidåkare

Lämna ett svar