Kategoriarkiv: GDPR

GDPR-funktioner i MultiMailer 2019

I MultiMailer 2019 finns det många funktioner som underlättar för er att följa GDPR. Bland annat ingår följande: Kryssruta för samtycke i prenumerationsformulären MultiMailers prenumerationsformulär kan innehålla en kryssruta för samtycke. Om en sådan kryssruta har placerats på registreringsformuläret så … Läs mer

Publicerat i GDPR, Nyheter - MultiMailer | Lämna en kommentar

Artiklar och blogginlägg om GDPR

Det har nu gått ett år sedan EU:s dataskyddsförordning GDPR infördes (den infördes 25 maj 2018) och vi har sedan förra året publicerat många artiklar, blogginlägg och tips om detta. Fokus för våra artiklar mm har i första hand legat … Läs mer

Publicerat i GDPR | Lämna en kommentar

Datainspektionen har nu släppt sin första nationella integritetsrapport om GDPR

Den 25 maj förra året började dataskyddsförordningen, GDPR, att gälla i Sverige och i övriga EU. Datainspektionen har nu i dagarna publicerat sin första nationella integritetsrapport som redovisar hur långt arbetet kommit med att införa det nya regelverket i företag, … Läs mer

Publicerat i GDPR | Lämna en kommentar

Ny version: SamLogic MultiMailer 2019

Det finns nu en ny version av vårt nyhetsbrevsverktyg MultiMailer färdig och nedan kan du läsa om några av nyheterna och förbättringarna i den nya versionen:   MultiMailer 2019: Nyheter – Design Ny visuell guide för att skapa responsiva mejl … Läs mer

Publicerat i GDPR, Information - Produkter, Nyheter - MultiMailer | Lämna en kommentar

Nyhetsbrev #6 – Specialnummer 2 om GDPR

Detta är vårt andra specialnummer om GDPR; den nya dataskyddsförordningen som började gälla i Sverige och övriga EU den 25 maj 2018. I detta nummer tar vi upp hur GDPR påverkar e-postmarknadsföring och utskick av nyhetsbrev. > Nr 6/2018 – … Läs mer

Publicerat i GDPR, Nyhetsbrev | Lämna en kommentar

MultiMailers utskicksservrar för e-post följer GDPR

Om du inte använder en egen utskicksserver när du gör e-postutskick med nyhetsbrevsverktyget MultiMailer så kan du använda utskicksservrar som vi tillhandahåller och som samverkar automatiskt med MultiMailer. De utskicksservrar som vi använder och som samverkar med MultiMailer ägs och … Läs mer

Publicerat i Funktioner - Program, GDPR, Nyheter - MultiMailer | Lämna en kommentar

Hur påverkar GDPR e-postmarknadsföring och nyhetsbrevsutskick?

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) har nu börjat gälla och alla som håller på med e-postmarknadsföring och nyhetsbrevsutskick som är riktade till enskilda individer (namngivna personer) berörs väldigt mycket av de nya reglerna. Vi har publicerat en ny artikel på vår … Läs mer

Publicerat i GDPR | Lämna en kommentar

35 frågor och svar om GDPR för föreningar och idrottsklubbar

I ett tidigare blogginlägg gav vi tips till småföretag om var de kunde hitta svar på vanliga frågor om GDPR. Det här blogginlägget vänder sig i första hand till föreningar, ideella organisationer och idrottsklubbar, och innehåller länkar till bra webbsidor … Läs mer

Publicerat i GDPR | Lämna en kommentar

Datainspektionen: Idag stärks skyddet av den personliga integriteten

Idag den 25 maj 2018 gick den nya dataskyddsförordningen (GDPR) från EU i kraft. Med anledning av det publicerade och mejlade Datainspektionen ut följande pressrelease idag: Datainspektionen: Idag stärks skyddet av den personliga integriteten Idag den 25 maj börjar dataskyddsförordningen, … Läs mer

Publicerat i GDPR | Lämna en kommentar

Nyhetsbrev #4 – Specialnummer om GDPR

Nummer 4/2018 av vårt nyhetsbrev är ett specialnummer som tar upp den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som börjar gälla från och med den 25 maj 2018 i Sverige och övriga EU. > Nr 4/2018 – Specialnummer – Utvalda artiklar & tips … Läs mer

Publicerat i GDPR, Nyhetsbrev | Lämna en kommentar

Artiklar & tips för småföretag om GDPR, personuppgifter och personuppgiftsbiträdesavtal

I det här blogginlägget länkar vi till webbsidor som riktar sig till småföretagare och som innehåller information och tips om den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som börjar gälla 25 maj 2018. Sidorna tar upp de vanligaste frågorna om GDPR, personuppgifter, personuppgiftsbiträdesavtal … Läs mer

Publicerat i Artiklar - Marknadsföring, GDPR | Lämna en kommentar

Hur påverkar den nya dataskyddsförordningen (GDPR) företag och organisationer?

Vi har publicerat en ny utförlig artikel på vår hemsida som tar upp hur den nya dataskyddsförordningen (GDPR) påverkar företag och organisationer och vad du som hanterar personuppgifter i ett företag eller i en organisation måste tänka på. Bland annat … Läs mer

Publicerat i GDPR | Lämna en kommentar