Kategoriarkiv: GDPR

Hur påverkar GDPR e-postmarknadsföring och nyhetsbrevsutskick?

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) har nu börjat gälla och alla som håller på med e-postmarknadsföring och nyhetsbrevsutskick som är riktade till enskilda individer (namngivna personer) berörs väldigt mycket av de nya reglerna. Vi har publicerat en ny artikel på vår … Läs mer

Publicerat i GDPR | Lämna en kommentar

35 frågor och svar om GDPR för föreningar och idrottsklubbar

I ett tidigare blogginlägg gav vi tips till småföretag om var de kunde hitta svar på vanliga frågor om GDPR. Det här blogginlägget vänder sig i första hand till föreningar, ideella organisationer och idrottsklubbar, och innehåller länkar till bra webbsidor … Läs mer

Publicerat i GDPR | Lämna en kommentar

Datainspektionen: Idag stärks skyddet av den personliga integriteten

Idag den 25 maj 2018 gick den nya dataskyddsförordningen (GDPR) från EU i kraft. Med anledning av det publicerade och mejlade Datainspektionen ut följande pressrelease idag: Datainspektionen: Idag stärks skyddet av den personliga integriteten Idag den 25 maj börjar dataskyddsförordningen, … Läs mer

Publicerat i GDPR | Lämna en kommentar

Artiklar & tips för småföretag om GDPR, personuppgifter och personuppgiftsbiträdesavtal

I det här blogginlägget länkar vi till webbsidor som riktar sig till småföretagare och som innehåller information och tips om den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som börjar gälla 25 maj 2018. Sidorna tar upp de vanligaste frågorna om GDPR, personuppgifter, personuppgiftsbiträdesavtal … Läs mer

Publicerat i Artiklar - Marknadsföring, GDPR | Lämna en kommentar

Hur påverkar den nya dataskyddsförordningen (GDPR) företag och organisationer?

Vi har publicerat en ny utförlig artikel på vår hemsida som tar upp hur den nya dataskyddsförordningen (GDPR) påverkar företag och organisationer och vad du som hanterar personuppgifter i ett företag eller i en organisation måste tänka på. Bland annat … Läs mer

Publicerat i GDPR | Lämna en kommentar

33 frågor och svar om dataskyddsförordningen (GDPR) och EU:s dataskyddsreform

I gårdagens blogginlägg tipsade vi om några bra webbsidor och artiklar hos Datainspektionen innehållande information om den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Datainspektionen har även tagit fram en utförlig FAQ-sida med de vanligaste frågorna och svaren om dataskyddsförordningen och EU:s dataskyddsreform. Där … Läs mer

Publicerat i GDPR | Lämna en kommentar

Datainspektionens checklista för personuppgiftsansvariga och GDPR-guiden

I detta blogginlägg länkar vi till webbsidor hos Datainspektionen och myndighetssajten verksamt.se med bra och nyttig information om den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Bl.a finns en GDPR-guide som tar upp de viktigaste grunderna i dataskyddsförordningen, en checklista för personuppgiftsansvariga och en … Läs mer

Publicerat i GDPR | Lämna en kommentar

20 tips & råd om GDPR avseende e-post och e-postmarknadsföring

I detta blogginlägg hittar du länkar till webbsidor med tips och råd om den nya dataskyddsförordningen, även benämnd GDPR, som träder i kraft 25 maj 2018, med inriktning på e-post, e-postmarknadsföring, nyhetsbrev och e-postadresser. Använder ni MultiMailer för era e-postutskick … Läs mer

Publicerat i Artiklar - Marknadsföring, GDPR | Lämna en kommentar

SamLogic Softwares nya integritetspolicy

Med anledning av den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som träder i kraft 25 maj 2018 så har vi tagit fram en ny integritetspolicy för SamLogic Software. Du kan läsa den i sin helhet på denna sida: > SamLogic Software – Integritetspolicy

Publicerat i GDPR, Information - Allmänt | Lämna en kommentar