SamLogic MultiMailer 2012 - nyheter


I SamLogic MultiMailer 2012 utökades den avancerade statistiken med en mängd nya funktioner, bl.a för att se hur många och vem som klickar på länkar i dina nyhetsbrev. Även rapportmöjligheterna förbättrades, och MultiMailer kan nu exempelvis skapa Excel-kompatibla rapporter. Här nedan finns en lista på de största nyheter som infördes i SamLogic MultiMailer 2012:
 

Alla versioner av SamLogic MultiMailer 2012

  • En lista på alla klickbara länkar, inklusive länktexter, som finns i ett nyhetsbrev kan nu visas i en dialogruta. Ibland kan det vara svårt att få en överblick över alla länkar och länktexter som finns i ett nyhetsbrev, men med denna nya funktion ser du detta snabbt och enkelt.

  • Export av kontaktuppgifter från mailing-listan kan nu ske direkt till en Microsoft Excel-fil. Både .XLS och .XLSX-filer stöds (Microsoft Excel 2002-2010).

  • I fliken Statistik visas nu även ett e-postutskicks ämnesrad. Du kan se alla ämnesrader som du använt för olika e-postutskick på ett överskådligt sätt.

  • Klicka här för mer information om stödet för Google+ i MultiMailerStöd för Google+ (Google Plus). Har du en sida på Google+ så kan du nu på ett enkelt sätt via MultiMailers nyhetsbrevsguide infoga en Google Plus-logga och en länk till din Google Plus-sida i ditt nyhetsbrev. Sedan tidigare finns stöd för Facebook och Twitter på motsvarande sätt. Läs mer på denna sida.

  • Uppdaterad nyhetsbrevsguide. Nyhetsbrev som skapas via nyhetsbrevsguiden i MultiMailer är nu kompatibla med senaste versionen av Google Gmail. Vi har även tagit fram en serie nya sidhuvudsbilder med höjden 100 pixel.

  • Nu kan du lägga in en bakgrund som tonar mellan två färger i dina nyhetsbrev. Läs mer på denna sida.

  • Förbättrat visning av nyhetsbrev i smarttelefoner och surfplattor.

  • Funktionerna för backup- och återställning av data har förbättrats. Bl.a är det enklare att återställa information nu.

  • Bildkonverteringsprogrammet SamLogic Image Resizer, som optimerar bilder för webbsidor och nyhetsbrev, medföljer. Det kan även startas direkt från MultiMailer. Läs mer om programmet på denna sida.

SamLogic MultiMailer 2012 / Professional

  • Den avancerade statistiken har utökats med nya funktioner som bl.a visar hur många som klickat i dina nyhetsbrev, samt även vilka kontakter som klickat i nyhetsbreven och vilka länkar de klickat på. Det är lätt att selektera ut kontakter som klickat på länkar i ett nyhetsbrev om du t.ex vill skicka ett uppföljningsmejl till dem. Läs mer.

  • Information om klickade länkar redovisas i programmet på olika sätt, men du kan även skapa en detaljerad Excel-kompatibel rapport med samma information. I denna rapport visas även annan information, som exempelvis statistik om öppnade nyhetsbrev mm. Läs mer.

  • MultiMailer 2012 kan redovisa både länktext och internetadress för en klickad länk i ett nyhetsbrev. Ibland är länktexten mer intressant än själva internetadressen om man gett länkarna bra beskrivande texter. I MultiMailer 2012:s statistikfunktioner kan du se hur många klickar som en specifik länktext fått.

  • En export av kontakter som öppnat ett nyhetsbrev eller klickat i ett nyhetsbrev kan nu ske. Informationen kan sparas antingen som en textfil eller som en Excel-fil. Detta är väldigt användbart om information om vilka som klickat på vissa länkar ska vidarebefodras till andra personer, t.ex till säljare eller informatörer.

  • Information om e-poststudsar, prenumerationer och avregistreringar kan nu exporteras direkt till Microsoft Excel.

  • Hanteringen av e-poststudsar, prenumerationer, avregistreringar och statistik har förenklats. Du behöver bara ange ett kontonamn som vi skickar dig, sedan fungerar alla funktioner helt automatiskt.

  • En kampanj kan nu namnges i utskicksguiden. Ibland vet man inte vad en kampanj ska heta förrän det är dags att skicka ut, och med denna nya funktionalitet kan du namnge kampanjen just innan utskicket.

  • Programmets gränssnitt har uppdaterats och moderniserats. Och nya visuella teman har lagts till, så du kan arbeta med det grafiska gränssnitt som du föredrar.

 
   

Här kan du läsa om några av de nyheter som tillkom i SamLogic MultiMailer 2011 >>
  
  
< Tillbaka
  

SamLogic