7 fördelar med att publicera nyhetsbrev på Internet


Kan du inte läsa detta mail? Klicka här: http://www.samlogic.com/nyhetsbrev/2006-03

 SamLogic Nyhetsbrev - Nr 3/2006  (30 augusti 2006)


Innehåll

  Förord
  Enkät för RegGuard
  7 fördelar med att publicera nyhetsbrev på Internet
  Tips: 3 nya tips för våra program
  Svenska Lions väljer MultiMailer
  Ny tävling - Vinn presentkort för 5000 kr

 Förord

Hej [$Fornamn]!

I det här numret av vårt nyhetsbrev så kan du läsa om vilka fördelar du kan uppnå genom att använda Internetpubliceringsfunktionen i e-postverktyget SamLogic MultiMailer. Med hjälp av denna funktion kan du automatiskt ladda upp en kopia på ditt nyhetsbrev till din hemsida.

När det gäller nästa version av vårt kopieringsskydd SamLogic RegGuard så skulle vi behöva din hjälp. Vi har tagit fram en enkät där du kan komma med förslag på nya funktioner och förbättringar till den nya versionen och vi tar tacksamt emot alla synpunkter.

I detta nr har vi även 3 nya programtips som vi hoppas du ska ha nytta av. Det finns bl a ett klassiskt tips som visar hur du gör för att kunna koppla (associera) en dokument-typ till ett program med hjälp av installationsprogrammet Visual Installer. I programtipset för e-postprogrammet MultiMailer så visar vi hur du gör för att använda Internetpublicerinsfunktionen som beskrivs längre ner i detta brev.

Med vänliga hälsningar
Anders Persson
SamLogic

PS. Om det är något i våra program som du skulle vilja ha mer information om så kontakta gärna mig så kan vi ta fram ett tips eller en artikel som visar hur just den funktionen ska tillämpas på bästa sätt.
 
Till toppen 

 Enkät för RegGuard

Vi håller just nu på och planerar nästa version av kopieringsskyddet SamLogic RegGuard. För att få veta mer om vad användarna tycker om programmet och vilka saker som vi bör förbättra så har vi tagit fram en enkät för programmet. Vill du påverka utvecklingen av nästa version av RegGuard och hjälpa oss att utveckla ett ännu bättre kopieringsskydd så kan du göra det genom att fylla i nedanstående enkät (klicka på länken):

Enkät - SamLogic RegGuard

Vi uppskattar alla synpunkter och förslag. Du kan givetvis svara på enkäten anonymt. Tilläggas bör att vi även uppskattar synpunkter från de som testat ett demo av SamLogic RegGuard.
Till toppen 

 7 fördelar med  att publicera nyhetsbrev på Internet

I ett bra nyhetsbrev så ska du försöka få med så mycket värdefull information för läsaren att de fortsätter att läsa och prenumerera på nyhetsbrevet. De ska uppleva att de får något "extra" utan att det kostar något. Detta innebär att innehållet i nyhetsbreven har väldigt högt kvalitetsvärde och det är därför viktigt att du återanvänder informationen så mycket som möjligt. Du kan t ex använda informationen i broschyrer, annonser, samt publicera kopior av nyhetsbreven på din hemsida.

Genom att publicera en kopia av dina nyhetsbrev på Internet så uppnår du bl a följande fördelar:
 
• Utskicket går fortare att skicka ut eftersom inga bilder behöver skickas med själva nyhetsbrevet.
 
• Belastningen på e-postservern blir mindre eftersom den totala utskicksstorleken blir avsevärt lägre.
 
• Genom att överst i ditt nyhetsbrev ha en länk till kopian på Internet kan de som inte kan läsa brevet i e-post-läsaren istället läsa det på Internet.
 
• Att ha kopior av nyhetsbrev på Internet innebär att nya besökare av din hemsida kan läsa dina nyhetsbrev.
 
• Sökmotorernas rankning av din hemsida förbättras ju fler sidor med relevant information du har
 
• Folk kan hamna på din sajt ifall de nyckelord de sökt efter återfinns i nyhetsbrevet.
 
• Du har alltid en backup av nyhetsbreven på en server.

Att publicera en kopia av sina nyhetsbrev på Internet är idag ett standardförfarande som alla större distributörer av nyhetsbrev tillämpar. Detta brukar dock vara ganska komplicerat och kräver ofta goda tekniska kunskaper om FTP-program mm, men allt detta slipper du om du använder e-postprogrammet SamLogic MultiMailer eftersom uppladdningen sker helt automatiskt och direkt från programmet.

SamLogic MultiMailer
I SamLogic MultiMailer finns en funktion som gör det möjligt att automatiskt ladda upp en kopia av ditt nyhetsbrev på en Internet-server. Om det finns bilder i nyhetsbrevet så laddas de också upp på samma gång och länkar till bilderna skapas automatiskt. Du uppnår alla de fördelar som beskrivs ovan genom att i princip bara trycka på en knapp i programmet. I ett av de tips som finns längre ner i detta nyhetsbrev beskriver vi hur du gör för att aktivera uppladdningsfunktionen i SamLogic MultiMailer.

Mer information
Ytterligare information om SamLogic MultiMailer hittar du på MultiMailers produktsida.
Till toppen 

 Tips: 3 nya tips för våra program

I detta nummer har vi med tre nya tips för tre av våra program. För att se tipsen klickar du på länkarna nedan:

Tips 1 - SamLogic CD-Menu Creator

Beskriver hur man gör för att finjustera positionen för en enskild knapp i menyfönstret:
Hur man finjusterar knapparnas position i menyfönstret

Tips 2 - SamLogic Visual Installer
Beskriver hur man gör för att associera en specifik filtyp till ett program med hjälp av Visual Installer:
Att associera en filtyp till ett program

Tips 3 - SamLogic MultiMailer
Beskriver hur man kan publicera en kopia av sina nyhetsbrev automatiskt på sin hemsida med hjälp av MultiMailer:
Hur du automatiskt publicerar nyhetsbrev på Internet
 
Till toppen 

 Svenska Lions väljer MultiMailer 2006

Vi har nöjet att meddela att en av Sveriges största välgörenhetsorganisationer, svenska Lions, har valt att använda SamLogic MultiMailer för att kommunicera med sina medlemmar på ett effektivt och standardiserat sätt.

Svenska Lions är indelat i 10 distrikt och har över 500 klubbar i hela Sverige. Mer information om Lions och dess verksamhet kan du läsa på www.lions.se.

Om du är medlem i någon välgörenhetsorganisation eller idrottsförening och tror att ni skulle ha nytta av MultiMailer så kontakta mig så kan vi diskutera på vilket sätt vi kan hjälpa er.

Klicka här för att erhålla info om en sponsrad MultiMailer
 
Till toppen 

 Annons
Klicka här för mer information!
  Tävlingsfråga

Tack för alla svar som vi fick vid förra numrets tävling!
I förra numret som kom ut mitt under fotbolls-EM så frågade vi vad resultatet skulle bli mellan Sverige-England. Vi fick in rekordmånga svar och de flesta tippade 2-1 till Sverige. Men tyvärr så blev det bara 2-2 och hur det gick sedan vill vi nog helst glömma. Bland alla optimistiska svar så fanns det bara ett rätt svar och eftersom Claes J. i Rydebäck var så "skicklig" så får han två presentkort på 500 kr/st. Följande person har vunnit presentkort:


Claes J, Rydebäck
 
För att delta i tävlingen så behöver du [$Fornamn] bara klicka på e-postlänken nedan och ange rätt svar i mejlet som du skickar till oss. Då har du chansen att vinna ett Samlogic presentkort värt 500 kr. De 10 vinnarna publiceras i nästa nummer av SamLogic's nyhetsbrev.

Eftersom vi har både ett tips och en artikel i detta nyhetsbrev som handlar om uppladdning av nyhetsbrev på en server så har vi denna gång en fråga med anknytning till detta. Så vi undrar nu:
  
 Tävlingsfråga: Vad står förkortningen "FTP" för?
 
Klicka här för att svara på tävlingsfrågan
 
Till toppen 

Sensommarkampanj !
 
Sensommarerbjudande:
2 program till priset av 1
 

Fram till den 1 september kan du köpa nya
SamLogic MultiMailer 2006 / Professional + en extra licens för endast 1990 kr! Eller om du har en tidigare version, till uppgraderingspriset 1590 kr!

Vill du ha 2 licenser av Multimailer till priset av 1 ska du passa på nu. Då får du möjligheten att ha ett extra program i tex den bärbara datorn eller hemma. Eller så kan du ge den extra licensen till en kollega eller vän!

För att ta del av detta erbjudande  ska du klicka på länken nedan och skriva in "
Sensommar"
i noteringsfältet. Då får du ett extra
SamLogic MultiMailer program utan extra kostnad!
 
 Klicka här för detta      Sensommarerbjudande!
   Order
   Demos

Design gjord av Linda Andersson

Detta mail skickades ut med SamLogic MultiMailer 2006. Vill du inte ha sådana här mail i fortsättningen kan du meddela oss så plockar vi bort dig från vår mailing-lista.
Vill du kontakta oss kan du maila till mail@samlogic.com.

SamLogic
Box 102 | 135 23 Tyresö | 08-742 26 40
mail@samlogic.com | www.samlogic.com