Betala för våra program med kreditkort och få ett lägre pris

Flera av våra program kan betalas direkt via Internet, t ex via kreditkort, PayPal eller Nordea Solo. När du betalar för ett program via Internet så levererar vi det också via Internet, och du har i regel tillgång till programmet inom några minuter.

Betalning och leverans via Internet innebär lägre kostnader för hantering och lägre materialkostnader, och det har vi valt att låta komma er till godo genom att erbjuda ett lägre pris. Dessutom utgår fraktavgiften helt. Totalpriset blir ca 200 kronor lägre per produkt. Detta gäller både nya licenser och uppgraderingar.

De program som kan betalas online i dagsläget är:

– MultiMailer 2011
– Visual Installer 2010
– CD-Menu Creator 2010

Om du är intresserad av att beställa något av våra program så kan du beställa programmet via denna Internetsida.

Lämna ett svar