Google+ får ett nytt utseende

Google+ (Google Plus) har över 170 miljoner användare i världen enligt Google, och igår släpptes en ny version av det sociala nätverket med ett uppdaterat utseende och med nya funktioner. Några av de förändringar som gjorts är en ny gränssnittsdesign, navigeringsmenyerna finns nu till vänster, ikonerna för menyvalen kan nu flyttas runt i navigeringsområdet, förbättrat stöd för videokonferenser och förbättrad hantering av bilder. Enligt Google har en del av dessa ändringar gjorts för att göra Google+ mer flexibel och anpassningsbar.

Mer information
Mer information om nyheterna i Google+ finns på följande sidor:
> PC för alla (IDG): Här är nya Google+
> Google Official Blog: Toward a simpler, more beautiful Google

Google Plus och SamLogic Software
Vårt nyhetsbrevsverktyg / program SamLogic MultiMailer har stöd för Google +. Läs mer om på vilket sätt i detta blogginlägg.

Lämna ett svar