Skrivbordet och filhanteraren i Windows 8

I detta blogginlägg kunde du se ett videoklipp, skapad av Mattias Inghe på tidningen PC för Alla, som går igenom appen för e-post i Windows 8. I detta videoklipp går han igenom skrivbordet och filhanteraren (utforskaren) i Windows 8:

Det klassiska skrivbordet fungerar i stort sett som skrivbordet i Windows 7. Även filhanteraren fungerar på ett liknande sätt som i Windows 7, men det har dock utökats med Microsofts ribbon-gränssnitt så gränssnittet är nytt. Några bra finesser är att man nu direkt (via ribbon-gränssnittet) kan stänga av och på visning av dolda filer och mappar, liksom visning av namntillägg. I föregående versioner av filhanteraren krävdes det flera klick innan man kunde ändra dessa saker.

Tillhörande artikel finns på denna sida på IDG:s webbsajt.

Lämna ett svar