Årets andra nyhetsbrev är tillägnad föreningar och ideella organisationer

Årets andra nyhetsbrev är tillägnad föreningar och ideella organisationer. Bland annat tar vi upp hur vårt e-postprogram SamLogic MultiMailer kan användas för att skicka ut information till medlemmar och andra e-postkontakter. Vi tar också upp var man kan hitta bra nyhetsbrevsmallar som kan användas som grund för egna nyhetsbrev, samt går genom de funktioner som finns för statistik och analys av e-postutskick; t.ex hur man ser hur många som öppnar de nyhetsbrev som mejlas ut och vem som klickar på länkarna i brevet.

Det senaste numret av vårt nyhetsbrev kan läsas här:
> Nr 2/13 – Prisvärt e-postprogram för föreningar och ideella organisationer

Vi rekommenderar er även att läsa följande blogginlägg som vi publicerade för ett tag sen:
> E-postprogram för föreningar och ideella organisationer (SamLogic MultiMailer)

Lämna ett svar