Gratis HTML-editor från Microsoft: Expression Web

Microsoft Expression Web är en kraftfull och funktionsrik HTML-editor från Microsoft, och den första versionen kom 2006 som en efterföljare till det väldigt spridda och populära HTML-verktyget Microsoft FrontPage. Expression Web vänder sig till mer erfarna webbutvecklare och är en konkurrent till Adobe DreamWeaver och är precis som DreamWeaver ett HTML-verktyg som i första hand är till för att ta fram mer avancerade webbsidor. HTML-verktyget kan dock även användas för att ta fram nyhetsbrev om man har goda kunskaper i HTML och vet vad som passar för e-post.

Ladda ner Microsoft Expression Web gratis
December 2012 slutade Microsoft att vidareutveckla Expression Web, och de beslutade i samband med det att släppa programmet gratis. Det går därför att ladda ner programmet kostnadsfritt från Microsofts hemsida. Microsoft kommer dock att fortsätta att underhålla produkten och släppa ev. säkerhetsuppdateringar t o m år 2015. Programmet kan laddas ned via denna webbsida:
> Microsoft Expression Web 4 – Free Version

Mer information om Microsoft Expression Web
> Microsoft Expression Web – Wikipedia

Mallar som kan användas med Microsoft Expression Web
> Expression Templates | Reviewed Expression Web Template Resources
> Over 20,000 Professional Business Templates for Microsoft Expression Web & WebMatrix
> Expression Web Tutorials / Expression Web Free Templates

Se även
> Ny svensk molnbaserad HTML-editor för nyhetsbrev

Lämna ett svar