SamLogic Software - Integritetspolicy - Programfunktioner

  
Vissa funktioner i våra program kräver att vi registrerar en e-postadress som tillhör och kontrolleras av dig eller ditt företag. I vissa fall krävs även ett företagsnamn eller ett personnamn. Nedan beskriver vi vilka program och vilka funktioner som det gäller.
    
1. MultiMailer
 
1.1
 
Om du använder MultiMailer / Professional eller MultiMailer / Enterprise och skickar ut e-post via en e-postserver som vi tillhandahåller så måste vi registrera och lagra en e-postadress som tillhör och kontrolleras av dig. Detta är ett krav av de tredjepartsföretag (Amazon och AuthSMTP) som vi använder för att kunna skicka ut dina e-postmeddelanden. Det är av säkerhetsskäl som de kräver detta så att ingen obehörig använder sig av ett annat företags e-postadresser.
 
1.2
 
Om du använder molnversionen av MultiMailer (MultiMailer / Cloud) så måste vi även registrera personnamnet på den användare som ska använda molnkontot. Detta är ett krav från den tredjepartsleverantör (Amazon) som vi använder oss av och är en förutsättning för att få använda molntjänsten.
 
2. RegGuard
 
Om du skapar ett RegGuard-konto hos oss (bl.a för hantering av dina kundregistreringar) så måste vi registrera och lagra ditt företagsnamn och en e-postadress som tillhör och kontrolleras av dig. Det här är inte nödvändigt om du använder RegGuard utan att skapa ett konto hos oss (dvs du hanterar registreringar mm på din egen server).
 
3. Övriga program
 
Övriga program i vårt programsortiment hanterar inte personuppgifter.
  
   
     
  
< Återvänd 
 
 
SamLogic