Så fick sportbutiken Sportringen Birsta ökad försäljning året runt

Sportringen Birsta

En lyckad e-postmarknadsföring förutsätter regelbundna e-postutskick där mejlens innehåll är anpassat efter mottagarnas intressen och behov. Sportbutiken Sportringen Birsta i Sundsvall uppnår detta genom att skicka säsongsanpassade mejl till medlemmarna i deras kundklubb. Detta har lett till fler besökare till deras Facebook-sida och till de olika event som sportbutiken anordnar, och därmed ökad försäljning.
   

Exempel på säsongsanpassade nyhetsbrev

Här nedan ser du exempel på säsongsanpassade mejl som Sportringen Birsta skickat ut till medlemmarna i deras kundklubb. Klicka på bilderna för att visa hela nyhetsbrevet.

Januari
Alpinhelg - I Sundsvalls största skidbutik
Februari
Välkommen till Vasaloppsträff på Sportringen Birsta
Mars
Vinterrea på Sportringen Birsta
April
Löphelg på Sportringen Birsta
Maj
Rullskidshelg på Sportringen Birsta
Juni
Aktiv sommar - med Sportringen!
Juli
El-helg på Sportringen Birsta
Augusti
Cykelrea på Sportringen - Startar på lördag!
September
Icebug-helg på Sportringen!
Oktober
Längdträff på Sportringen Birsta!
November
Black Weekend på Sportringen!
December
God aktiv jul med Sportringen!

Många användningsområden

Det finns många användningsområden för den här typen av mejl som är anpassade efter årstidernas olika sportaktiviteter och klubbmedlemmarnas intressen. Sportringen Sundsvall använder mejlen bl.a för att ge information om:


Sportbutiken Sportringen Birsta i Sundsvall
Sportringen Birsta i Sundsvall är specialister inom skidor, löpning, cykel och uteliv. De har en fullserviceverkstad för cykel, längd och alpint. I sportbutiken som ligger mitt i Birsta köpcentrum finns även fotverkstan som hjälper till med alla bekymmer relaterade till fötterna.


Ytterligare användningsområden

Mejlen är även ett bra tillfälle att skicka ut allmän information till kunder och medlemmar, exempelvis om man erbjuder hemleveranser för de som beställer via webb/e-post eller om man har vissa besökstider för enbart klubbmedlemmar.

MultiMailer Newsletter Service - En helhetslösning för effektiv e-postmarknadsföring

Sportringen Sundsvall använder nyhetsbrevstjänsten MultiMailer Newsletter Service som är en helhetslösning där vi hjälper dem att ta fram och skicka ut nyhetsbrev och inbjudningsmejl till deras bästa kunder som är med i deras kundklubb. Om du vill veta mer om MultiMailer Newsletter Service och hur det fungerar i praktiken så kontakta gärna oss på 070 - 397 14 91 eller skicka ett mejl till info@samlogic.com.Citat Sportringen Sundsvall