Om du inte kan läsa brevet, klicka på http://www.samlogic.com/multimailer/examples/hostmail-2004 för att läsa det på Internet!
Hösterbjudande till Anders från SamLogic - Värde mer än 2000 kr
   
Gäller endast under oktober!
Beställ SamLogic Development Tools 2004 / Professional
inklusive MultiMailer 2004 + Extra Bonus
för endast 1490 kr!!

  Höstmeny   Viktigt meddelande från SamLogic

  MultiMailer 2004

  Development Tools

  Extra Bonus

  Beställning


 Samlogic
Hemsida:
http://www.samlogic.com

E-post:
mail@samlogic.com

Tel: 08-742 26 40
Fax: 08-742 26 44

För att avregistrera så att
inga fler mail skickas till
dig, se anvisningarna
längst ned i detta mail.

Design: SamLogic &
Linda Andersson

Hej Anders!

Enligt våra noteringar så har du registrerat dig under september (på vår hemsida) som demotestare av ett SamLogic-program. För att uppmuntra dig att bli kund hos oss så får du ett unikt erbjudande med ett mycket fördelaktigt pris.

Hösten brukar inte vara den roligaste årstiden, grått, regnigt och blåsigt. Men vi kan i alla fall presentera en rolig nyhet för dig. Under oktober så har vi en speciell "höstkampanj" där vi sänkt priserna rejält för alla som registrerat sig som demotestare. Du har därför chansen att köpa vårt populära programpaket SamLogic Development Tools 2004 / Professional inklusive SamLogic MultiMailer 2004 till ett mycket lågt pris.

SamLogic Development Tools 2004 / Professional innehåller 4 av våra bästa program och vi inkluderar även den senaste versionen av vårt revolutionerande e-postprogram MultiMailer 2004 i detta unika erbjudande.

Normalpris för detta programpaketet är 3480 kr.
Anders, ditt speciella "höstpris" blir endast 1490 kr!!

Som om detta inte vore nog, ger vi dig en Extra Bonus, värd 495 kr, i form av ljudboken Konsten att sälja skriven av marknadsföringsgurun Stefan Ekberg!

Om du vill beställa kan du göra det direkt från det här brevet. Vi levererar omgående en CD med alla program och ljudboken via vanlig post. Har du stort behov av direktleverans av programmen kan vi ordna det via Internet.

Klicka här för att beställa direkt.

Vill du läsa mer om MultiMailer 2004 och alla nyheter, så finns informationen här i brevet. Klicka här för att läsa mer om MultiMailer 2004.

Om du vill läsa mer om programpaketet SamLogic Development Tools 2004 / Professional och de andra programmen som ingår klickar du här.

Om du vill veta mer om vår Extra Bonus, dvs boken Konsten att sälja klickar du här

Obs! Erbjudandet gäller endast t.o.m. 31:a oktober 2004!
Därefter gäller den ordinarie prislistan.
Ta chansen och fynda NU!

Med vänliga hälsningar
Anders Persson, VD
SamLogic
Till Höstmeny   
SamLogic MultiMailer 2004
- Ökar läsfrekvensen på dina e-postbrev

Det har blivit allt viktigare att göra e-postbrev personliga eftersom mängden "skräppost" (spam) har ökat lavinartat de senaste åren. Genom att använda SamLogic MultiMailer 2004 så kan du Anders enklare utforma dina e-postbrev så att de uppfattas som "information" och inte som oönskad reklam.

För att dina mottagare ska läsa dina brev så måste innehållet vara anpassat efter dem och det måste vara lätt att kunna urskilja dina seriösa brev ifrån skräpposten. Risken är annars mycket stor att din mottagare inte orkar läsa ditt brev eller ännu värre, slänger det av misstag.

Det är dock ingen tvekan om att den billigaste och snabbaste metoden för att skicka ut information och reklam till många mottagare är e-post, så denna metod är den som kommer att bli den dominerande i framtiden.

Det har visat sig att MultiMailer kan användas i många olika sammanhang t ex Nyhetsbrev, Säljbrev (som detta mail), Personliga Erbjudanden, Informationsbrev, Enkäter, Statistikutskick, Inbjudningar, Orderbekräftelser, Medlemsmatriklar mm. SamLogic MultiMailer finns nu i en ny version. Här nedan några nyheter:

• Förbättrad hantering av bilder i HTML-baserade brev
• Snabbare utskicks-hastighet för HTML-baserade brev
• Paus-hantering för att hindra överbelastning av mail-servrar
• Timeout-hantering för stabilare utskick
• Spärr mot dubbletter och ogiltiga e-postadresser vid import
• MultiMailer kan nu även importera filer från UNIX-miljö.
• Förbättrad hantering av logg-filer
• Möjlighet att välja egna användargränssnitt till programmet
• Utskick kan startas vid en angiven tidpunkt
• Å, Ä och Ö kodas nu enligt MIME-standard i ämnesrader och avsändarnamn
• Intelligentare import (bl a minns programmet de senaste inställningarna)

Till Höstmeny   

SamLogic Development Tools 2004 / Professional
- Underlättar och effektiviserar programutveckling och distribution av digital information via e-post och CD/DVD

SamLogic Development Tools 2004 / Professional tillsammans med SamLogic MultiMailer 2004 gör att du får den kompletta verktygslådan för programmerare, multimediautvecklare, marknadsförare, försäljare och informatörer. De 5 programmen som ingår i programpaketet gör det möjligt att utveckla och distribuera program och digital information på ett mycket effektivt sätt.

SamLogic Visual Installer 2004 / Professional är ett lättanvänt och flexibelt installationsverktyg med vars hjälp du snabbt skapar flerspråkiga installationer för program och dokument som ska distribueras via CD/DVD och Internet. Utvecklar du program i Visual Basic eller Visual C++ så finns över 300 nya funktioner och ett 30-tal ActiveX komponenter som gör att du spar in mycket utveckligstid genom att du slipper "uppfinna hjulet på nytt".

Med menyprogrammet SamLogic CD-Menu Creator 2004 skapar du enkelt standardiserade gränssnitt för den information du distribuerar via CD/DVD vilket gör att du förstärker produkt- och företagsprofilen. E-postverktyget SamLogic MultiMailer 2004 gör det möjligt att snabbt nå ut med kundanpassad information samtidigt som den grafiska designen blir optimal.

Bland nyheterna märks bättre anpassning till Windows XP och .NET, integration och samverkan med Microsoft Outlook, Frontpage, Excel, MacroMedia Dreamweaver, Adobe Acrobat och AutoCAD samt nya funktioner för stabilare e-postutskick och bättre samverkan med Internet. Nya SamLogic Development Tools 2004 / Professional är optimerat för Windows XP.

Här följer de fem program som ingår i kampanjerbjudandet:

Visual Installer 2004 / Professional
- Skapar installationer för dina program och dokument snabbt och enkelt.
CD-Menu Creator 2004
- Skapar effektfulla grafiska menyer till dina CD- och DVD-skivor.
VB Super Library 2004
- Tilläggsverktyg för Visual Basic med ett stort antal funktioner och komponenter.
C++ Visual Library 2004
- Tilläggsverktyg för Visual C++ med ett stort antal funktioner och komponenter.
MultiMailer 2004
- Program för e-mail marketing och informationsutskick via mail.

(Klicka gärna på produktnamnen för att läsa mer på vår hemsida)

Till Höstmeny   
Extra Bonus
För att göra vårt "hösterbjudande" till dig Anders ännu mer attraktiv, får du en extra bonus - en ljudbok, Konsten att sälja, värd 495:-. Perfekt att lyssna på i bilen!

Boken Konsten att sälja är en ljudbok på CD skriven och inläst av Stefan Ekberg.
I två timmar berättar han hemligheterna bakom olika försäljningstekniker. Du får bl a lära dig argumentations- och presentationsteknik, effektiv kundpåverkan och hur man gör ett lyckat avslut.
Du kan läsa mer om boken här.


Köper du SamLogic Development Tools 2004 (inkl. MultiMailer 2004) före 31:a oktober får du denna bok på köpet.

Till Höstmeny   
Beställning
Här kan du direkt beställa SamLogic Development Tools 2004 inklusive MultiMailer 2004. Dina personuppgifter är ifyllda för att underlätta för dig. Om någon uppgift inte är korrekt, bör du ändra i fälten nedan innan du skickar din beställning. (Om du läser i förhandsgranskning, öppna i eget fönster innan du redigerar uppgifterna)

När du klickar på knappen Skicka Beställning, skickas din order till vår server och du får en orderbekräftelse via e-post (Du kan ev. få en varning från din webbläsare och då ska du trycka "Ja" för att fortsätta med din beställning). När ordern gått fram visas också ett fönster i din webbläsare med direkt verifikation.

Om det skulle uppstå problem i samband med beställningen, klicka här för att göra beställningen från vår Internetsida.

En CD med alla programmen som ingår i SamLogic Development Tools 2004 / Professional + MultiMailer 2004 + extra bonusen (ljudboken Konsten att sälja) sänder vi sen till dig via vanlig post, kontrollera därför att dina uppgifter stämmer. Behöver du något program fort så kan vi ordna det via Internet.

Kampanjerbjudandet SamLogic Development Tools 2004 / Professional (inkl. MultiMailer 2004) + boken "Konsten att sälja" för endast 1490:- gäller t om 31:a oktober. Om du endast vill beställa MultiMailer 2004 så kan du göra valet nedan.
E-post
Namn
Företag
Adress
Postnummer
Postort
Telefon
Jag beställer SamLogic Development Tools 2004 / Professional (inkl MultiMailer 2004) + Extra Bonus "Konsten att sälja" för 1490 kr
Jag beställer endast MultiMailer 2004 för 990 kr


+ 1 år support och fria uppdateringar till produkterna ovan (+ 300 kr).
Antal
st


    Alla priser är exkl. moms och frakt
Till Höstmeny   

Detta mail skickades ut med SamLogic MultiMailer 2004. Vill du inte ha sådana här mail i fortsättningen kan du meddela oss så plockar vi bort dig från vår mailing-lista.
Vill du kontakta oss kan du maila till mail@samlogic.com