Kan du inte läsa detta mail? Klicka här: http://www.samlogic.com/multimailer/examples/mm2008/
 

Hej [$Fornamn]!

Ref. till att du är vår kund sedan tidigare.
 
Vi vill med detta brev skicka lite information om den nya versionen av SamLogic MultiMailer 2008 / Professional till dig som sedan tidigare har ett SamLogic-program.

[$Fornamn], missa inte heller uppgraderingserbjudandena längst ner i detta brev där du kan beställa SamLogic MultiMailer 2008 / Professional + 2 valfria DVD-filmer, till uppgraderingspris!

 

  

 

 

 

För mer information och demos, besök:
www.samlogic.com


 

SamLogic MultiMailer 2008
Här följer en sammanställning av några av de viktigaste nyheterna i nya MultiMailer 2008 / Professional. Det finns även nya tilläggstjänster till MultiMailer och du kan läsa mer om dessa i detta PDF-dokument.
 
Nyhetsbrevsprenumerationer och avregistreringar
I nya MultiMailer 2008 / Professional hanteras prenumerationer och avprenumerationer (avregistreringar) automatiskt. Systemet är flexibelt och kan samverka med MS Outlook eller med ett POP3-konto. Systemet kan läsa in data från många olika typer av registeringsmail.
 
En avprenumerationslänk kan infogas direkt i ditt nyhetsbrev. Genom att infoga en klickbar avprenumerationslänk i ditt nyhetsbrev så följer du marknadsföringslagen som Konsumentverket har tillsyn över. En avprenumeration kan göras antingen via e-post eller via en webbsida. 

Dina nyhetsbrevs e-posthuvuden kan förses med avprenumerations-information (ett fält som heter List-Unsubscribe). Detta är ett nytt system som många e-postklienter, tex Hotmail, stödjer och ger e-postmottagare ett standardiserat sätt att avprenumerera på nyhetsbrev.
 
Skapande av nyhetsbrev
Nyhetsbrevsgeneratorn har förbättrats. Bland annat så kan nyhetsbreven förses med färdiga avsnitt med rubriker & linjer och du har ett stort urval av bilder att välja mellan för brevets sidhuvud och sidfot.
 
Nu kan du göra justeringar i HTML-koden direkt i MultiMailer. En avancerad färgsyntaxeditor, där olika typer av HTML-information visas i olika färger, gör att du får en bra överblick över HTML-skripten.

Import och e-postutskick
E-postadresser, namn mm kan nu snabbt och enkelt importeras och exporteras till/från mailing-listor och spärrlistor via Windows Urklipp. Du kan tex importera information från ett kalkylark i MS Excel eller en tabell i MS Access på detta sätt. Det går dessutom att kopiera poster från en mailing-lista till en annan via Urklipp.

Förbättrad import från MS Outlook. Bl a kan fältnamn som ska importeras från registreringsmail anges direkt i en dialogruta.

Stöd för e-postkampanjer. Genom att skapa en e-postkampanj, som är ett slags projekt där tidigare inställningar lagras, så går det lättare att genomföra en effektiv e-postmarknadsföring eftersom e-postutskick lätt kan återupprepas. En e-postkampanj kan t ex bestå av ett nyhetsbrev, en mailing-lista, en spärrlista och en avsändarprofil.

Nya filtrerings- och markeringsfunktioner. Poster med samma företags- eller personnamn kan markeras och grupperas på ett enkelt sätt. På så sätt kan du snabbt se om det finns flera e-postadresser till ett visst företag. Felstavade och indirekta dubbletter kan också lokaliseras på detta sätt.

Säkerhet och antispam
Automatisk backup. I MultiMailer 2008 finns funktioner som automatiskt skapar säkerhetskopior av MultiMailers datafiler. Blir det av någon anledning en dataförlust så har du alltid en färsk backup tillgänglig och kan lätt återställa din data.
 
För- och efternamn kan infogas i meddelandehuvudets Till-fält. På så sätt kan breven göras ännu mer personliga och risken att fastna i spamfilter minskar.
 

 
Beställ MultiMailer 2008 till uppgraderingspris

[$Fornamn], eftersom du är kund hos oss sedan tidigare så har du nu möjlighet att beställa MultiMailer 2008 / Professional till ett mycket förmånligt uppgraderingspris.

Om du beställer programmet så kommer du att direkt få ett mail med nedladdningslänk + licensnyckel till programmet. Vi skickar även en CD med programmet tillsammans med fakturan. Som bonus, om du beställer innan midsommar, får du 2 valfria DVD-filmer på köpet!
 
Uppgraderingserbjudande 1
MultiMailer 2008 / Professional
Följande ingår:
 
- SamLogic MultiMailer 2008 / Professional
-
Två valfria DVD-filmer
 
Pris
: 1990 kr  (värde 3390 kr)

>> Här kan du läsa mer om support- och uppdateringsavtalet

Uppgraderingserbjudande 2
MultiMailer 2008 / Professional - Prenumeration
Följande ingår:
 
- SamLogic MultiMailer 2008 / Professional
- E-postkonto för hantering av felreturer
- E-postkonto för av prenumerationer och avregistreringar
- Två valfria DVD-filmer

 
Pris: 295 kr/månad  (värde ca 4500 kr)

>> Här kan du läsa mer om prenumerationsavtalet
 
Extra bonus - två valfria DVD-filmer
Beställer du MultiMailer 2008 / Professional före 30 juni så får du även två valfria DVD-filmer på köpet. Mer information om denna extra bonus finns på denna sida.
 
Beställning
Beställ SamLogic MultiMailer 2008 / Professional genom att klicka på följande länk:
 
>> Jag vill beställa MultiMailer 2008 / Professional
 
Du kan även ringa och beställa på: 08-742 26 40.
 

 
 
Detta e-mail skickades ut med SamLogic MultiMailer. Vill du inte ha sådana här e-mail i fortsättningen så kan du maila oss på unsubscribe@samlogic.com så plockar vi bort dig från vår mailing-lista. För övrig korrespondens, skicka ett e-mail till mail@samlogic.com.
 

 

 SamLogic
Fågelviksvägen 9 | 145 84 Stockholm | 08-742 26 40
mail@samlogic.com | www.samlogic.com