Du kan även läsa mejlet i en webbläsare.    
     

   
     
  

 
HYR ETT EGET SLOTT I BRETAGNE
 - EN UNIK OCH SPÄNNANDE KONFERENSUPPLEVELSE

  
Välkomna till Frankrike, Bretagne och Château du Grand Val.
Ett alldeles eget slott för konferenser, semester, golf eller bröllop.

 
Vi söker fler svenska företag som älskar annorlunda och spännande ställen att lägga sina konferenser på. Marie och jag är båda svenskar och driver sedan 25 år tillbaka Chateau du Grand Val, ett litet vackert slott med kringliggande byggnader i Bretagne, Frankrike.Drömkonferens
   
Bretagne är de många sagornas och legendernas plats i Frankrike. I denna historiska och mytomspunna del av Europa har man hållit viktiga och avgörande möten i alla tider. Det är den idealiska miljön för att inspireras och odla ny energi tillsammans. På det pittoreska slottet Château du Grand Val bor ni i en unik miljö, charmerande salonger, bibliotek, matsal och vackra sovrum. Ni omges av grönskande ängar, stärkande havsluft och konfererar i en miljö perfekt för nytt kreativt tänk.

Du får extremt mycket mer för pengarna
Vi har under åren haft äran att få rå om åtskilliga svenska företag med stor framgång. Hit kommer företag som vill konferera i lugn och ro samt njuta av bästa mat och dryck utan att bli skinnad.
 
Självklart är priset beroende på vad du önskar, men vår erfarenhet är att det blir billigare att lägga din konferens hos oss på Grand Val jämfört med ett bra konferenshotell i Sverige, även när reskostnaden är medräknad. – Äventyret och en konferens som alla minns livet ut är inkluderat i priset.

Från 1400-talet och vackert renoverat
Vi kan erbjuda 30 bäddar fördelade på 15 mysiga dubbelrum samt en mycket trevlig och fullt utrustad konferenssal. Du hittar oss i Bretagne på gränsen till Normandie vid en liten by som heter Combourg, den franska romantikens vagga.
 
Läs mer..
     


 
SLOTTET   STORA PARKHUSET

Ett vackert litet slott med anor från 1400-talet och med en hänförande utsikt. Salonger, bibliotek, sovrum och målningar från 1700-talet.
 
Läs mer..
 
Ett vackert och charmigt renoverat hus från slutet av 1700-talet. Bottenvåning med ett stort kök och vardagsrum med skjutpartier mot parken.
 
Läs mer..
 
LILLA PARKHUSET
   
GRINDHUSET

Ett vackert och charmigt renoverat stenhus från slutet av 1700-talet. Bottenvåning med kök och vardagsrum i ett och en uteplats i slottsparken.
 
Läs mer..
 
Ett vackert beläget stenhus med rustika takbjälkar och golvtiljor i ek. Tre sovrum och en bottenvåning med stor öppen spis som delar av matsal och kök.
 
Läs mer..
 

  
Se filmen: Château du Grand Val ”Love at first sight”
  
  
Klicka här eller på filmrutan ovan för att se filmen.
 


Du bestämmer själv nivån på din konferens
   
Du bestämmer själv vilken nivå du vill lägga din konferens på. Ni kan ha en egen kock under hela eller delar av vistelsen, eller laga er mat själva i slottsköket. Läs mer..
 
Vill ni åka på en dagsutflykt med guide till landstigningsplatserna vid dagen-D eller besöka världsarvet Mont St-Michel t.ex. så ordnar vi det. Rodd, fiske i någon av våra dammar eller andra tävlingar som bygger ditt team anordnar vi också. Här får du allt du kan önska och lite till om du vill. Läs mer..
 
Erbjudande i samarbete med ER-Konsult Utbildning AB
   
 
Om du lägger en konferens på Grand Val på minst tre dagar under våren eller hösten 2019 så bjuder jag på en halvdags workshop i affärsutveckling. Som ägare till Grand Val men också erfaren konsult och delägare i ER- Konsult, arbetar jag tillsammans med dig och ditt företag i det som heter ”Framgångsmodellen”. Gå in på www.er-konsult.se och läs mer om oss och vårt sätt att arbeta.
 
Om det passar bättre kan du istället välja en kul 5-kamp eller annan teamövning runt slottet.
     


Tveka inte att ringa
 
 
Låter det intressant och spännande? Ring då mig på 0709-77 00 52 så diskuterar vi fram ett upplägg som passar just ditt företag och budget. Du får en offert inom några dagar.

Ytterligare information finns på vår hemsida. Du kan också skicka ett mejl till info@grandval.nu eller ringa Marie på 0705-532620.

Med vänliga hälsningar
Marie & Roland
 
PS. Spelar ni golf eller jagar? Nära oss finns sju mycket bra golfbanor, både links- och parkbanor. Under höstarna arrangerar vi också jakter för svenska jägare, främst med stående fågelhundar på rapphöna och fasan. Läs mer.
   

Château du Grand Val | 35 270 Combourg, France
  
Telefon: +46 (0)705-53 26 20 / +33 (0)643 36 64 75 | E-post: info@grandval.nu | Hemsida: www.grandval.nu

 
Adresskälla: Publikator Solutions
 
Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, artikel 6, §1, stycke f: "Berättigat intresse" (mer information).
 
Vill du inte ha sådana här mejl i fortsättningen kan du avregistrera dig på
denna sida så plockar vi bort dig från vår mejlinglista. Vill du ändra din e-postadress så kan du öppna denna sida.
 
Avsändare: Marie och Roland Nilsson d’Aubigné | Château du Grand Val | 35 270 Combourg, France | +46 (0)705-53 26 20 / +33 (0)643 36 64 75