Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här!
  

Torsdagen den 25 februari, 2010
 
Koppla av i Skärgårdsmiljö
skargardBryt av från den stressiga vardagen och koppla av i skärgårdsmiljö. Bedaröns Värdshus kan ge Er en lugn och avslappnad tillvaro där allt ingår. Värdshuset är beläget på den södra delen av Bedarön, med närhet till allt från bastu och fiskebod till våfflor och golf.
Läs mer »
 
 

Njut av din middag till havsbrus
Vi har en stor vacker terrass med utsikt över havet, där du kan få njuta av en härlig middag från våran meny, eller varför inte avnjuta en tidig frukost till morgonsolens strålar. Mellan måltiderna så finns terrassen tillgänglig för avkoppling och "mingel". Vårt café som ligger i anslutning till terrassen är öppet mellan måltiderna, där man kan få kaffe, hembakad kaka eller glass.
Läs mer »
 
 

Underbar frukostbuffé
frukostbuffeVåran stora frukostbuffé har mycket gott att erbjuda; inhemska specialiteter, hemmagjorda sylter och marmelader, nypressad juice, nybakade bullar och bröd direkt från våran ugn, egenblandad müsli och ägg från grannens höns. Alltid nybryggt kaffe och flera olika sorter av te ingår. Blir en utmärkt start på dagen!
Läs mer »

 
  Erbjudande
Spa-helg - 2 för 1
Nu har vi öppnat våran spa-del på Värdshuset, i samband med invigningen bjuder vi nu in er till en avkopplande helg. Gå två stycken men betala bara för en. Gå in på sidan och läs mer eller ring våran reception.
Läs mer »

 
Golfbana inom gångavstånd
Inte långt ifrån Värdshuset ligger traktens vackra golfbana som bjuder på en skön upplevelse.
Läs mer »
 
Åk med segelbåt
I ett samarbete med Bedaröns segelsällskap kan vi nu erbjuda segelbåtsturer där du kan få avnjuta en lyxig middag eller varför inte en härlig picknick.
Läs mer »
 
Skicka vidare
Känner du någon som kan vara intresserad av detta nyhetsbrev? Vidarebefordra detta till den personen.
  
Avprenumerera
Om du inte vill ha detta nyhetsbrev längre, avregistrera dig genom att klicka här.

 
Bedaröns Värdshus, Nynäshamn, tel: 08-123 456 78, fax: 08-123 456 79