Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här.
   
  Onsdagen den 22 maj, 2019
 
Koppla av i skärgårdsmiljö

 
Bryt av från den stressiga vardagen och koppla av i skärgårdsmiljö. Bedaröns Värdshus kan ge er en lugn och avslappnad tillvaro där allt ingår. Värdshuset är beläget på den södra delen av Bedarön, med närhet till allt från bastu och fiskebod till våfflor och golf.
 
Läs mer >
 
 

Njut av din middag till havsbrus

 
Vi har en stor vacker terrass med utsikt över havet, där du kan få njuta av en härlig middag från vår meny, eller varför inte avnjuta en tidig frukost till morgonsolens strålar. Mellan måltiderna så finns terrassen tillgänglig för avkoppling och "mingel". Vårt café som ligger i anslutning till terrassen är öppet mellan måltiderna, där man kan få kaffe, hembakad kaka eller glass.
 
Läs mer >
 
 
Underbar frukostbuffé


Vår stora frukostbuffé har mycket gott att erbjuda; inhemska specialiteter, hemmagjorda sylter och marmelader, nypressad juice, nybakade bullar och bröd direkt från vår ugn, egenblandad müsli och ägg från grannens höns. Alltid nybryggt kaffe och flera olika sorter av te ingår. Blir en utmärkt start på dagen!
 
Läs mer >
  
 
   
  
Spa-helg: 2 för 1

Nu har vi öppnat vårt spa i värdshuset. I samband med invigningen bjuder vi in er till en avkopplande helg. Gå 2 men betala för 1. Gå in på vår webbsajt och läs mer eller ring oss.

Läs mer >
 
  
Golfbana på gångavstånd

Några hundra meter från värdshuset ligger traktens vackra och välskötta golfbana, som bjuder på en skön upplevelse. Så njut av en golfrunda när du har tid över!

Läs mer >
 
 
 
Besök oss även på:
 
 
 
  
Bedaröns Värdshus, Nynäshamn, tel: 08-123 456 78, fax: 08-123 456 79
Du får detta nyhetsbrev eftersom du prenumerar på vårt nyhetsbrev. Om du vill avregistrera dig från vårt nyhetsbrev så kan du göra det via denna webbsida - vi plockar då bort dig från vår utskickslista.

Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, artikel 6, §1, stycke a: "Samtycke" (mer information). Vår integritetspolicy kan du läsa på denna sida.