SamLogic MultiMailer 2007 - nyheter


SamLogic MultiMailer 2007 har anpassats för att kunna köras under Windows Vista och för att kunna samverka med Microsoft Outlook 2007 och Microsoft Excel 2007. Stora förändringar har skett både i Windows Vista och Office 2007 vilket MultiMailer har anpassats för.
Här nedan listar vi upp några av de funktioner och förbättringar som tillkommit:
 
  

Windows Vista

  • Anpassad för Windows Vista. SamLogic MultiMailer 2007 har uppdaterats för att kunna köras utan problem i Windows Vistas mer restriktiva systemmiljö. Programmet har också anpassats visuellt till Windows Vista. Och programmets hjälpdokumentation har konverterats till ett nytt HTML-baserat format som även fungerar i Vista.

Outlook 2007 / Excel 2007

  • Kan skapa nyhetsbrev som kan läsas i Microsoft Outlook 2007. Microsoft har gjort stora förändringar i nya Microsoft Outlook 2007 så en del funktioner som förr stödes av Microsoft Outlook fungerar inte i nya Outlook 2007. Det gäller bl a användning av bakgrundsbilder i tabellceller. SamLogic MultiMailer 2007 har uppdaterats så att de e-mail som skapas även kan visas i nya Microsoft Outlook 2007 utan förvrängningar. Bl a har nyhetsbrevsgeneratorn uppdaterats för att bli Outlook 2007-kompatibel.

  • Data kan importeras från Outlook 2007. Importfunktionerna har uppdaterats för att kunna importera kontaktuppgifter mm från nya Microsoft Outlook 2007. Även hanteringen av felreturer har uppdaterats för att kunna samverka med Outlook 2007. (Endast Professional)

  • Data kan importeras från nya Microsoft Excel 2007. Importfunktionerna har uppdaterats för att kunna importera kontaktuppgifter mm från nya Microsoft Excel 2007. Både från Excel-blad som sparas i det nya formatet (.xlsx) och i det gamla formatet (.xls).

Övrigt

  • Fungerar i en dator med Internet Explorer 7 installerad. Då Internet Explorer och MultiMailer använder samma kärnfunktioner för hantering av HTML innebar en uppdatering till Internet Explorer 7 att vissa funktioner i MultiMailer plötsligt inte fungerade som det skulle. I nya MultiMailer 2007 har programkoden uppdaterats så att den samarbetar med nya Internet Explorer 7.0 utan problem.

  • En ny markeringsfunktion. En ny markeringsfunktion har införts som automatiskt markerar och grupperar samtliga e-postadresser som har samma domännamn. På så sätt kan man lätt se om det finns fler e-postadresser till ett visst företag. Felstavade dubbletter kan också lätt hittas på detta sätt. (Endast Professional)

  • Dialogrutorna för att infoga bilder till ett HTML-brev har uppdaterats, liksom funktionaliteten kring dessa. Nu kan man bland annat få flödande text runt bilder på ett lätt sätt.

  • Dialogrutan för att infoga ljud har uppdaterats. Nu kan man bland annat länka till en ljudfil på Internet, vilket ger mycket mindre storlek på brevet. Ljudfilen laddas ned automatiskt när mottagaren öppnar brevet.

  • En lista/översikt på alla bilder som ingår i ett HTML-brev, samt detaljerad fakta om dessa, kan visas i en dialogruta.

  • Förbättrad hantering av automatisk publicering av nyhetsbrev på Internet. Stödjer fler olika typer av servrar och konfigureringar. Val av rotmapp kan nu ske via val ur lista. (Endast Professional)

  • Hjälpen är nu i HTML-format. Ett trädbaserat index gör att man lätt hittar rätt avsnitt eller artikel. Lokalhjälpen (tryck F1 vid en dialogruta) är dock kvar, precis som förut. 

 
           

Här kan du läsa om några av de nyheter som tillkom i SamLogic MultiMailer 2006 >>
  
  
< Tillbaka
  
 
SamLogic