SamLogic MultiMailer 2008 - nyheter


I SamLogic MultiMailer 2008 har mängder av förbättringar och nya funktioner tillkommit.
Bl a har ett automatiskt system för hantering av prenumerationer och avregistreringar av nyhetsbrev införts. Här nedan presenterar vi de största nyheterna i SamLogic MultiMailer 2008:
 
 

Alla versioner av SamLogic MultiMailer 2008

  • Nyhetsbrevsgeneratorn har förbättrats. Bland annat så kan nyhetsbreven förses med färdiga avsnitt med rubriker & linjer och du har nu ett stort urval av inbyggda bilder att välja mellan för brevets sidhuvud och sidfot.

  • Automatisk backup. I MultiMailer 2008 finns funktioner som automatiskt skapar säkerhetskopior av MultiMailers datafiler. Blir det av någon anledning en dataförlust så har du alltid en färsk backup tillgänglig och kan lätt återställa din data. Bl a så säkerhetskopieras mailing-listor, spärrlistor och statistik.

  • Kontaktinformation kan nu snabbt och enkelt klistras till/från mailing-listor och spärrlistor via Windows Urklipp. Informationen lagras på ett standardiserat sätt vilket innebär att du enkelt kan överföra data mellan MultiMailers mailing-lista, eller en spärrlista, och exempelvis ett kalkylark i Microsoft Excel eller en tabell i Microsoft Access. Du kan också kopiera poster från en mailing-lista till en annan via Urklipp nu.

  • En färdig avprenumerationslänk kan infogas direkt i ditt nyhetsbrev. Genom att infoga en klickbar avprenumerationslänk i ditt nyhetsbrev så följer du marknadsföringslagen som Konsumentverket har tillsyn över. En avprenumeration kan göras antingen via e-post eller via en webbsida.

  • Nyhetsbrevets e-posthuvud kan förses med avprenumerationsinformation. Detta är ett nytt system som många e-postklienter, tex Microsoft Live Hotmail, stödjer och ger e-postmottagare ett standardiserat sätt att avprenumerera på nyhetsbrev. Länken för avprenumeration visas alltid på samma ställe i e-postklienten. Läs mer här.

  • Stödjer PNG-bilder. Nu kan du infoga effektfulla PNG-bilder till dina nyhetsbrev!

  • För- och efternamn kan infogas i meddelandehuvudets Till-fält. På så sätt kan breven göras ännu mer personliga och risken att fastna i spamfilter minskar. Läs mer här.

  • Programmet har fått ett moderniserat utseende. Och med hjälp av sk "skins" (grafiska skal) så kan du själv välja ett grafiskt utseende på din version av MultiMailer.

SamLogic MultiMailer 2008 / Professional

  • Automatisk hantering av prenumerationer och avprenumerationer (avregistreringar).
    I nya MultiMailer 2008 / Professional hanteras prenumerationer och avprenumerationer från e-postkontakter på ett automatiskt sätt. Systemet är flexibelt och kan samverka med exempelvis MS Outlook eller med ett POP3-konto. Systemet kan ta emot data (kontaktuppgifter) från många olika typer av registreringsformulär. Läs mer här.

  • Formulär för prenumeration, avprenumeration och byte av e-postadress. Saknar du egna registreringsformulär så kan du använda färdiga programmerbara formulär hos oss. Läs mer här.

  • Stöd för e-postkampanjer. Genom att skapa en e-postkampanj, som är ett slags projekt där tidigare inställningar lagras, så går det lättare att genomföra en effektiv e-postmarknadsföring eftersom e-postutskick lätt kan återupprepas. En e-postkampanj kan t ex bestå av ett nyhetsbrev, en mailing-lista, en spärrlista och en avsändarprofil.

  • Nya filtrerings- och markeringsfunktioner. Kontakter med samma företags- eller personnamn kan markeras och grupperas på ett enkelt sätt. På så sätt kan du snabbt se om det finns flera e-postadresser till ett visst företag. Felstavade och indirekta dubbletter kan också lokaliseras på detta sätt. Läs mer här.

  • Förbättrad import från Microsoft Outlook. Bl a kan fältnamn som ska importeras från registreringsmail anges direkt i en dialogruta nu.

  • Förbättrad hantering av e-poststudsar (felreturer). Fler typer av studsar än förut kan hanteras och funktionaliteten har förbättrats (t ex flexiblare markeringsfunktioner).

  • Enklare att konfigurera. Inställningar för exempelvis e-poststudsar och avprenumerationer sätts nu enkelt via en visuell steg-för-steg-guide (wizard). Läs mer här.

  • Möjlighet att ändra direkt i HTML-skripten. Är du en erfaren HTML-programmerare så kan du göra justeringar i HTML-koden direkt i MultiMailer nu. En avancerad färgsyntaxeditor, där olika typer av HTML-information visas i olika färger, gör att du får en bra överblick över HTML-skripten.

Nya tjänster

  • Tilläggstjänst till MultiMailer 2008: SamLogic MultiMailer E-postserver. Denna tilläggstjänst gör det möjligt för dig att använda en extern e-postserver (SMTP-server) för att skicka ut e-post med SamLogic MultiMailer. Konfigurering sker automatiskt och du bestämmer själv dina utskicksgränser. Läs mer på denna sida.

 
           

Här kan du läsa om några av de nyheter som tillkom i SamLogic MultiMailer 2007 >>
  
  
< Tillbaka
  
 
SamLogic