Gratisprogram

Programmen på denna sida är sk freeware, vilket innebär att de fritt får laddas ned och fritt spridas till andra användare. Vår vanliga support täcker inte dessa program, men du är ändå välkommen att maila oss ifall du har några synpunkter på programmen..
 

 

SamLogic Visual Installer 2004 SE - skapar installationer för program och dokument

SamLogic Visual Installer 2004 Small Edition är installationsverktyg med vars hjälp du kan skapa installationer för dina program, dokument, bilder, filmer på mindre än 15 minuter. Ingen programmering krävs utan du skapar din installation med hjälp av en intelligent visuell editor.

Skapade installationer kan distribueras via CD, DVD, e-post eller ligga på en Internet-sida. Du kan förse dina installationer med grafik, texter, dialogrutor, procentmätare mm.

Klicka här för mer information

Ladda ner SamLogic Visual Installer 2004 SE (5572 kb)

.

SamLogic No Ads Utility - tar bort popup-reklam

Är också du trött på alla popup-fönster med reklam som alltid dyker upp när du surfar? Förutom att du ibland måste vänta evigheter på att de öppnas innehåller de oftast för dig meningslös information.

Vi har nu tagit fram ett litet program som effektivt blockerar visning av dessa fönster när du surfar. Starta bara programmet och du behöver aldrig se några popup-fönster mer!

Bild på programmet

Ladda ner SamLogic No Ads Utility (436 kb)

.

SamLogic AtomicSync - ser till att datorklockan visar rätt tid

Ytterst få datorklockor går i rätt takt utan antingen så drar de sig eller så går de för fort. En avvikelse runt 15 sekunder per månad är inte ovanlig. Och i många fall kan avvikelsen vara ännu större.

Det finns dock en enkel lösning på detta problem. Runt om i världen finns atomklocksdrivna tidservrar, kopplade till Internet, som alltid returnerar korrekt tid och vi har nu tagit fram ett program som enkelt kan synkronisera din datorklocka med dessa tidsservrar. Så i fortsättningen kan du se till att din datorklocka alltid visar rätt tid, på sekunden!

Bild på programmet

Ladda ner SamLogic AtomicSync (2194 kb)

< Tillbaka till huvudsidan
 .
   

 
SamLogic