Samarbetspartners och Återförsäljare

 
Här nedan är en lista på företag som samarbetar med oss och vars produkter och tjänster vi kan rekommendera. Vill du bli återförsäljare för våra produkter eller samarbeta med oss så kontakta oss via e-post (info@samlogic.com) eller ring oss på 08-531 83 900.
   
Business Booster AB
Business Boosters AB säljer produkter och tjänster för dialogmarknadsföring och kundinformationssystem via Internet. Är återförsäljare av SamLogic MultiMailer.
 
www.businessbooster.se 
 
DataDIA
DataDIA är en adressleverantör som erbjuder företagsregister, persondata, konsumentregister, e-postadresser samt adressregister till nordiska företag. Levererar endast information till företag med seriösa budskap mot rätt målgrupp.
 
www.datadia.se 
 
Dustin
Dustin är sveriges ledande distributör av dataprodukter, både mjukvara och hårdvara. Är återförsäljare av SamLogic´s produkter.
 
www.dustin.se 
 
Enertio
Enertio är företag som genomför mätningar och övervakning av kunders åsikter om företag och produkter. Erbjuder bl a tjänsten ClientIndicator, som är ett webbaserat verktyg för att mäta kundtillfredställe.
 
www.enertio.se 
 
Linda Andersson
Linda Andersson är en webbdesigner som bl a har designat våra nyhetsbrev och vissa sidor på vår hemsida.
 
www.lindaandersson.com 
 
Martinsdotter
Ulrica Martinsdotter
är en designer som bl a designar kataloger, broschyrer, visitkort, förpackningsomslag mm. Har bl a designat våra produktomslag och broschyrer.
 
www.martinsdotter.se 
 
Pellesoft
pellesoft.se är en svensk samlingsplats (community) för programmerare och tekniker. Pellesoft har funnits sedan 1996 och har ca 24 000 st medlemmar. Där finns ett stort utbud av källkoder, exempel, artiklar, tips samt ett välbesökt forum.
 
www.pellesoft.se 
 
SoftPower
Softpower är ett företag som arbetar med IT-drift och IT-support samt design av hemsidor, trycksaker mm.
 
www.softpower.se 
 
XL-Dennis
XL-Dennis är sveriges ledande Excel-sajt. Erbjuder tjänster och produkter för Microsoft Office, i synnerhet för Microsoft Excel. Forumet och bloggen har ett stort utbud av avancerade tips och tricks.
 
www.xldennis.com
xldennis.wordpress.com

   

 
SamLogic