Klicka här för att läsa brevet i en Webläsare
                                                                                                   Nyhetsbrev (2022-12-05)
 
 
Om husmänniskor och annat på mitt revir
 
 av Monica Larsson
 
 
sv
 
Detta är en varm och mysig bilderbok som är skriven ur en katts perspektiv. De färgglada bilderna visar katten i olika situationer och visar hur han ser på tillvaron och människorna i hans närhet. Det finns även andra husdjur i familjen. Texten visar vad katten tänker men bilderna säger minst lika mycket. Kattägare kan känna igen mycket.

 Monica Larsson är född 1969 och bosatt i Skåne. Hon skulle beskriva sig själv som en kreativ, andlig och bohemisk person. Hon har gett ut en roman, en barnbok och ett par ungdomsböcker på sitt egna förlag Luna förlag. Böckerna har fått flera fina recensioner av bokbloggare och vanliga läsare. Monica har också föreläst, varit nominerad till Kommunals kulturpris och är med i ett reportage i tidningen Nära nr 9, 2021.
 

Läs mer och beställ BOKEN här:Om husmänniskor och annat på mitt revir

Bok för våra yngre läsare


108 kr + frakt
  
    Läs mer / Köp    

 

Fler nyheter i butiken hittar du här

  
TILL BUTIKEN:

Egenutgivarnas Bokhandel

Välkommen!

Vad är en Egenutgivare?
 
Egenutgivning (även egenpublicering eller självpublicering) syftar på att verkets skapare publicerar texten, musiken eller liknande utan eller hjälp av bokförlag, musikförlag eller liknande.
 
Skaparen agerar här inte bara författare utan även förlagsredaktör, sköter kontakten med tryckeri eller annan produktionsprocess och genomför marknadsföring och distribution på egen hand.
 
Det innebär att kvaliteten är hög.... alla arbetsmoment genomförs av författaren själv och/eller samarbetspartners.
 
Du kan läsa mer om egenutgivare på Wikipedia.

Egenutgivarnas Bokhandel är billigare än stora nätbokhandlare. Vi kan jämföra oss med "närodlat och lokalt". Med det menas att vi levererar direkt från Källan till dig utan grossister och andra mellanhänder. Detta innebär lägre kostnader och därmed lägre pris på böckerna.

 


 
  
    
 
 

 
Vill du inte ta emot några fler nyhetsbrev så kan du avregistrera dig här.
Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, artikel 6, §1, stycke f: "Berättigat intresse" (mer information).