Klicka här om du vill läsa nyhetsbrevet på webben.


  
Fantastiska erbjudanden på strandvistelser vid Medelhavet
 
Har du fått nog av kylan? Bege dig till soligare breddgrader. Det börjar bli varmt och behagligt runt Medelhavet, vilket gör det till en perfekt destination för en strandvistelse. Packa solglasögonen och badkläderna – din solstol väntar på dig.
 
Här på SunTravels väljer våra experter noggrant ut de bästa hotellen och resorna, och förhandlar fram erbjudanden som du inte hittar till ett bättre pris någon annanstans under kampanjperioden. Vi kallar det vår lägsta prisgaranti.
 
Mallorca
 
Den största av de baleariska öarna har allt: kritvita stränder, dramatiska landskap, spännande historia och gourmetmat.

 
 
Kroatien
 
Doppa tårna i havet på en ny plats. Det är fortfarande Medelhavet, men med en generös dos av fashionabla vibbar.

 
 
Kreta
 
Greklands största ö har ett varierat landskap, från karga klippor till finkorniga stränder, för att inte tala om ett flertal historiska skatter och vingårdar.

 
 
Barcelona
 
En av de vackraste städerna vid Medelhavet. Kombinera en klassisk strandvistelse med några av världens mest fascinerande byggnader och kulturella höjdpunkter.

 
 
Du får detta nyhetsbrev eftersom du registrerat din e-postadress hos oss. Vill du avregistrera dig så kan du göra det via detta avregistreringsformulär.
 
Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, artikel 6, §1, stycke a: "Samtycke" (mer information). Vår integritetspolicy kan du läsa på denna sida.