Nyhetsbrev #37 webbkopia
Sidhuvud
 
Om oss Månadens vin Vinprovning Bli medlem
 
Månadens röda vin
  
Vinflaska - BarberaBarbera d`Asti Zengarello
  
Från Asti i Piemonte (Italien)

Zengarello Barbera d´Asti kännetecknas av både doft och smak av härligt solmogna körsbär, hallon och kryddor i en mycket generös stil med bra längd och kraft!

Är du en stor vän av italienska viner med djup, struktur, koncentration och elegans men inte vill lägga alltför stora pengar på ditt vin så är denna Barbera ett riktigt guldkorn.  
Läs mer
Månadens vita vin
  
Vinflaska - ImpressivoImpressivo Vinho Lisboa
  

Från Lissabon (Portugal)

Druvorna i Impressivo har skördats i områden kring Lissabon och närheten till havet ger vinet en krispig och fruktig smak.

Impressivo Vinho Lisboa är ett vin som passar utmärkt till grillad fisk, vegetariskt och till sensommarens alla tillfällen!

Låt dig imponeras av detta vin som bjuder på en ungdomlig fruktig smak med inslag av citron, honungsmelon, lime & vita blommor.

  
Läs mer
Nästa vinträff
  
Snart är det dags för en ny vinprovning på Winstons Vinklubb i södra Stockholm. Denna gång ska vi testa 12 st exklusiva och välsmakande viner från Italien. Den kända italienska vinexperten Raffaele Grazzeli från Milano kommer att vara med och vägleda er genom de olika smakerna.
  
Vinprovning
   
Preliminärt datum är satt till 3 oktober. Klicka på knappen nedan för att läsa mer och för att anmäla dig till vinträffen. Max 50 deltagare.
  
Läs mer
 
 
 
Winstons Vinklubb
Sverigevägen 10
123 45 Stockholm
Telefon:
08 - 123 123 12
Fax:
08 - 123 123 21
E-post:
info@winstonsvinklubb.se
 
Du får detta mejl eftersom du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Om du vill avanmäla dig från nyhetsbrevet så kan du göra det via denna webbsida - vi plockar då bort dig från vår utskickslista. Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, artikel 6, §1, stycke a: "Samtycke" (mer information). Vår integritetspolicy kan du läsa på denna sida.