Hanterar prenumerationer och avregistreringar automatiskt


E-postlistor förändras ständigt. Nya prenumeranter tillkommer hela tiden och andra väljer att avregistrera sig. Och ibland så byter folk e-postadresser.

Det kan vara tidskrävande att hantera detta manuellt, och man kan lätt missa någon e-postadress, så därför ingår i SamLogic MultiMailer ett automatiskt system för att hantera detta. Prenumeranters e-postadresser, namn och andra kontaktuppgifter kan läsas in automatiskt till e-postlistor och kontakter som inte längre vill ha fler nyhetsbrev kan spärras automatiskt. Det är även enkelt i MultiMailer att hantera folk som byter e-postadresser.

MultiMailer kan ta emot kontaktuppgifter från de flesta typer av registreringsformulär som finns på Internet. Saknar du egna webbformulär så har vi färdiga programmerbara webbformulär, som samverkar med MultiMailer, som du kan använda direkt. Vi har formulär för att hantera prenumerationer, avprenumerationer och byte av e-postadress. Registreringar som skickas direkt från användarnas e-postprogram kan också samlas in.
 
  
  
< Tillbaka
  
 
SamLogic