Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här: http://www.samlogic.com/nyhetsbrev/2012-05

 SamLogic Nyhetsbrev - Nr 5/12

INNEHÅLL

Förord
Artikel: Gratis mallar till nyhetsbrev
Artikel: Gratis bilder till nyhetsbrev
Image Resizer - optimerar bilder för nyhetsbrev
Skapa ett perfekt nyhetsbrev för mobiltelefoner
Tips: Namngivning av e-postutskick (e-postkampanjer)


FÖRORD

Hej [$Fornamn],

Det finns många typer av gratis resurser på Internet och i detta nummer av vårt nyhetsbrev informerar vi om var man kan få tag i gratis mallar och gratis bilder till nyhetsbrev. Vi informerar även om programmet Image Resizer som kan användas för att anpassa bilder som ursprungligen skapats för tryck till användning i nyhetsbrev.

Vi tar också upp ett blogginlägg som handlar om vad du bör tänka på när du utformar nyhetsbrev som ska läsas i mobiltelefoner. Sist i brevet har vi med ett tips för MultiMailer 2012 / Professional som visar hur du kan namnge ett e-postutskick direkt i utskicksguiden.
 
Med vänliga hälsningar
Anders Persson
SamLogic


ARTIKEL: GRATIS MALLAR TILL NYHETSBREV

Ett bra sätt att snabbt få fram ett nyhetsbrev med snygg design är att utgå från en färdig nyhetsbrevs-mall. Denna kan du sedan modifiera och lägga in det som är unikt för ditt företag, t ex det teckensnitt och de färger ni brukar använda, er logotype och era kontaktuppgifter.

I en ny artikel på vår sajt tipsar vi om några sajter som tillhandahåller gratis mallar för nyhetsbrev. Det går också att köpa mallar billigt, då får du ännu fler professionella nyhetsbrevsmallar att välja mellan.

Mallarna på sajterna som vi listar upp i artikeln är kompatibla med vårt e-postmarknadsföringsverktyg SamLogic MultiMailer. Så om du använder MultiMailer kan du ladda ned mallarna och använda dem direkt i programmet:

Gratis nyhetsbrevsmallar för e-postmarknadsföring


ARTIKEL: GRATIS BILDER TILL NYHETSBREV

Efter att mallen har skapats och det är dags att ta fram det egentliga nyhetsbrevet så upptäcker du nog att du gärna vill infoga bilder av varierande motiv i brevet. Förutom självklara bilder som bilder från företaget eller på produkter så finns det många sammanhang där generella bilder på diverse motiv passar bra. Det kan vara både fotografier på verkliga objekt eller bilder som genererats via datorgrafik, t.ex symboliska eller abstrakta bilder.Det finns många sajter på webben som erbjuder gratis bilder som kan användas till nyhetsbrev, men även till bloggar och hemsidor. I denna artikel listar vi upp några bra sådana sajter. Vi tar även upp några sökmotorer som specialiserat sig på att hitta bilder, både gratisbilder och sådana som kostar pengar:  

Gratis bilder till nyhetsbrev och din blogg


IMAGE RESIZER - OPTIMERAR BILDER FÖR NYHETSBREV

Om du har färdiga produktbilder eller andra färdiga bilder som du vill ha till ditt nyhetsbrev, och de är framtagna för t.ex tryck eller liknande sammanhang, så kanske du upptäcker att dessa bildfiler är väldigt stora. Dessutom är de kanske sparade i ett format som inte är helt anpassade för nyhetsbrev eller webben. Då kan det vara bra att känna till att det numera ingår ett program som heter Image Resizer i MultiMailer som kan anpassa bilderna för användning i nyhetsbrev och i bloggar, hemsidor och dylikt.

Om du har MultiMailer 2012 så kan du komma åt programmet direkt från MultiMailers Arkiv-meny. Läs mer om programmet här:

SamLogic Image Resizer


SKAPA ETT PERFEKT NYHETSBREV FÖR MOBILTELEFONER

Om du har många kunder som läser dina nyhetsbrev i sina mobiltelefoner / smarttelefoner så kan det vara bra om du läser inlägget på vår blogg där vi länkat till en artikel som går igenom vad du bör känna till för att dina nyhetsbrev ska se bra ut i dessa:

Så skapar du ett perfekt nyhetsbrev för mobiltelefoner


TIPS: NAMNGIVNING AV E-POSTUTSKICK (E-POSTKAMPANJ)

I detta tips visar vi hur du i MultiMailer 2012 / Professional namnger ett e-postutskick direkt i programmets utskicksguide:

Hur du namnger dina e-postutskick i utskicksguiden
 

SAMLOGIC 20 ÅR
Gäller t o m 31 maj

Vi har nu 2 nya jubileums-erbjudanden:
 
 

 
ERBJUDANDE 1
MultiMailer Prenumeration

Detta ingår:
- MultiMailer 2012 / Pro
- Image Resizer
- Statistik / tilläggstjänster
- Supportavtal

Pris: 195 kr/månad
 
Läs mer här

  
ERBJUDANDE 2
Ultimate Tools

Detta ingår:
- Visual Installer / Pro
- CD-Menu Creator
- USB AutoRun Creator
- VB Super Library
- RegGuard
- MultiMailer / Pro
- Image Resizer
- Statistik / tilläggstjänster
- Supportavtal

Pris: 395 kr/månad
 
Läs mer här


Order

Demos

Se även:
Blogg - SamLogic
Twitter - SamLogic
SamLogic | Fågelviksvägen 9 | 145 84 Stockholm | 08-531 83 900 | mail@samlogic.com | www.samlogic.com
   

Detta mail skickades ut med SamLogic MultiMailer.
Vill du inte ha sådana här mail i fortsättningen kan du avregistrera dig på denna sida så plockar vi bort dig från vår mailing-lista.