Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här: http://www.samlogic.com/nyhetsbrev/2012-09

 SamLogic Nyhetsbrev - Nr 9/12

INNEHÅLL

Förord
Nyheterna i RegGuard 2012
Nyheterna i VB Super Library 2012
Inspecta redovisar rapporter med CD-Menu Creator 2012
Grafiska installationsfönster i Visual Installer 2012
Autostartande menyer för portabla applikationer
Nytt programpaket: SamLogic Ultimate Tools 2012


FÖRORD

Hej [$Fornamn]!

I detta nummer presenterar vi några av nyheterna i kopieringsskyddet SamLogic RegGuard 2012 och kodbiblioteket SamLogic VB Super Library 2012. Vi presenterar även den nya versionen av SamLogic Ultimate Tools, som innehåller samtliga våra program (inkl. de två nyss nämnda). Du kan förövrigt köpa SamLogic Ultimate Tools 2012 (som den nya versionen heter) till ett sänkt pris just nu.

I detta nummer kan du även läsa om hur ett av nordens största inspektionsföretag, Inspecta, använder menyverktyget SamLogic CD-Menu Creator 2012 för att presentera sina rapporter. Och vi visar hur du kan lägga in snygga grafiska installationsskärmar med installations-verktyget SamLogic Visual Installer 2012. En artikel om portabla applikationer och autostartande menyer presenteras också.

Med vänliga hälsningar
Anders Persson
SamLogic Software
 


NYHETERNA I REGGUARD 2012

SamLogic RegGuard 2012 är ett kraftfullt kopieringsskydd och registreringssystem för program och dokument. Systemet hindrar effektivt piratkopiering av digital information som distribueras via CD, DVD, USB-minnen och Internet. 

Den nya 2012-versionen av RegGuard har anpassats för att kunna fungera i Windows 8 och för att fungera tillsammans med Google Chrome. Samtliga DLL-filer, komponenter och program är nu kodsignerade för att kunna användas i mer strikta miljöer, och för att ge ett ökat skydd mot försök till ingrepp. Hanteringen av licensnycklar har förbättrats; nu följer det exempelvis med ett separat program som kan skapa licensnycklar utan tillgång till Internet. Detta underlättar om registrering sker t.ex via telefon eller SMS. Mer information finns här:

Nyheterna i SamLogic RegGuard 2012


NYHETERNA I VB SUPER LIBRARY 2012

SamLogic VB Super Library 2012 är ett svenskt kodbibliotek med över 300 funktioner och 33 komponenter. Verktyget är ett oumbärligt hjälpmedel för dig som arbetar med Visual Basic, Excel, Access eller skapar ASP/ASP.NET-sidor.

Den nya 2012-versionen har anpassats för att kunna fungera i Windows 8. Samtliga DLL-filer och komponenter är nu kodsignerade för att kunna användas i mer strikta miljöer. Och postnummerdatabasen har uppdaterats och innehåller nu data från 2012. En mer detaljerad lista med nyheterna finns på denna sida:

Nyheterna i SamLogic VB Super Library 2012


INSPECTA REDOVISAR RAPPORTER MED CD-MENU CREATOR

- Vad tycker du är bra med SamLogic CD-Menu Creator?
 
- Det är ett lättöverskådligt sätt för våra kunder att ta del av redovisningen av utförda tjänster.

Det säger Mats Henriksson på Inspecta. Företaget är Nordens ledande inspektionsföretag med över 1400 medarbetare i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Baltikum. Läs mer här:

Inspecta redovisar rapporter med CD-Menu Creator


GRAFISKA INSTALLATIONSFÖNSTER I VISUAL INSTALLER 2012

I installationsverktyget SamLogic Visual Installer 2012 är det möjligt att lägga in ett grafiskt installationsfönster i bakgrunden, som visas bakom installationsdialogrutorna under en installation. På det grafiska installationsfönstret kan du placera bilder, text mm. Med ett snyggt installationsfönster ger du ett bra första intryck av ditt program.
 

 
Läs mer här:

Grafiska installationsfönster i Visual Installer


AUTOSTARTANDE MENYER FÖR PORTABLA APPLIKATIONER

Portabla applikationer är små program som inte behöver installeras i en dator innan de används utan de kan köras direkt från en flyttbar enhet, t.ex ett USB-minne. En portabel applikation är ofta ett kontorsprogram, en epostklient, en webbläsare, ett antivirusprogram, ett backupprogram osv, men kan också vara ett spel eller annat.Om du använder SamLogic USB AutoRun Creator tillsammans med SamLogic CD-Menu Creator kan du skapa en meny för portabla applikationer som öppnas automatiskt när USB-minnet ansluts till datorns USB-port. Via menyn kan du snabbt och enkelt starta en portabel applikation. Du kan läsa mer här:

Portabla applikationer och USB AutoRun Creator


NYTT PROGRAMPAKET: SAMLOGIC ULTIMATE TOOLS 2012

SamLogic Software har i över två decennium tagit fram program och utvecklingsverktyg som används av företag, organisationer, myndigheter, föreningar och privatpersoner i över 35 länder.

Våra program kan köpas separat men det är mer prisvärt att köpa dem i ett programpaket om du behöver mer än ett program. Och behöver du många av våra program så rekommenderar vi dig programpaket SamLogic Ultimate Tools 2012 som innehåller de senaste versionerna av samtliga våra program med tillhörande tjänster.

Programpaketet innehåller bl.a följande:
 
• MultiMailer 2012 / Professional + statistik och tilläggstjänster
• Visual Installer 2012 / Professional
• CD-Menu Creator 2012
• USB Autorun Creator
• VB Super Library 2012
• Swedish .NET Classes
• RegGuard 2012
• Image Resizer
• Utökat support- och uppdateringsavtal
 
Alla program i SamLogic Ultimate Tools 2012 är anpassade för att kunna användas i nya Windows 8, samt i 64-bitars datorer, men de fungerar utmärkt även i äldre Windows.

Mer information
Mer information om SamLogic Ultimate Tools 2012 finns här
:

Produktsida: SamLogic Ultimate Tools 2012

 


MÅNADENS ERBJUDANDE
Gäller t o m 30 september

Fram till 30 september kan du köpa bl.a följande 2 paket till kampanjpriser:
  
 

 
DEVELOPMENT TOOLS 2012 / PROFESSIONAL

Detta ingår:
- Visual Installer 2012 / Pro
- CD-Menu Creator 2012
- VB Super Library 2012
- USB Autorun Creator
- Swedish .NET Classes
- Image Resizer
- 1 års supportavtal 

Pris: 2190 kr (ord. 3190 kr)
 
Läs mer här


ULTIMATE TOOLS 2012

Detta ingår:
- Visual Installer 2012 / Pro
- CD-Menu Creator 2012
- VB Super Library 2012
- USB Autorun Creator
- Swedish .NET Classes
- Image Resizer
- RegGuard 2012
- MultiMailer 2012 / Pro
- 1 års supportavtal 

Pris: 2990 kr (ord. 3990 kr)
 
Läs mer här


ORDER

DEMOS

Se även:
Blogg - SamLogic
Twitter - SamLogic
SamLogic | Fågelviksvägen 9 | 145 84 Stockholm | 08-531 83 900 | mail@samlogic.com | www.samlogic.com
 

Detta mail skickades ut med SamLogic MultiMailer.
Vill du inte ha sådana här mail i fortsättningen kan du avregistrera dig på denna sida så plockar vi bort dig från vår mailing-lista.