Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här: http://www.samlogic.com/nyhetsbrev/2013-06

 SamLogic Nyhetsbrev - Nr 6/13 ([$Dag] [$Manad] [$Ar])

INNEHÅLL

Förord
Molnbaserat HTML-verktyg för nyhetsbrev
Utökade statistikfunktioner i MultiMailer 2013
Våra nya servrar använder Norton Secured Seal
Lista på nyheterna i MultiMailer 2013
Så lyckas du med din e-postmarknadsföring


FÖRORD

Hej [$Fornamn]!

I det här nyhetsbrevet kan du läsa mer om SamLogic Softwares nya molnbaserade HTML-verktyg som är specialanpassat för att skapa nyhetsbrev och som samverkar med vårt nya e-postverktyg SamLogic MultiMailer 2013.

Sedan presenterar vi flera av de nyheter och förbättringar som införts i SamLogic MultiMailer 2013. Sist i nyhetsbrevet tar vi upp en video och två artiklar som ger tips om marknadsföring och försäljning via e-post.

Med vänliga hälsningar
Anders Persson
SamLogic
 


MOLNBASERAT HTML-VERKTYG FÖR NYHETSBREV

Ett HTML-dokument som ska användas till nyhetsbrev är ofta uppbyggt på ett annat sätt än HTML-dokument som används till webbsajter. Man kan sällan bara ta en webbsida och skicka ut den. Inte heller kan man använda samma inställningar när man skapar ett HTML-nyhetsbrev som när man skapar en HTML-webbsida. Skillnaderna är för stora.

Ett HTML-dokument avsedd för nyhetsbrev måste vara mycket enklare i sin uppbyggnad. Använder man alltför avancerade "finesser" i sitt HTML-dokument så kan de visas fel hos e-postmottagarna. Sedan är det så att i vissa fall så har utvecklingen t.o.m gått baklänges, som fallet är med Microsoft Outlook som idag kräver enklare uppbyggda mail än vad fallet var för några år sedan (se Nyhetsbrev 8/2009 för mer information).

På senare tid har saken komplicerats ytterligare av att många nu läser sin e-post i mobiltelefoner eller surfplattor. Det ställer också speciella krav på HTML-koden. Även dagens alltmer strikta antispamfilter sätter krav på HTML-koden. Den får inte se "ovanlig" ut på något sätt, annars reagerar de negativt och mailet kan filtreras bort.

Det går att ställa in webbdesignverktyg så att de skapar en bra HTML-kod för nyhetsbrev. Men är du inte insatt i sådana verktyg, eller saknar ett sådant verktyg, kan det vara bäst att använda en editor som är utformad för att ta fram nyhetsbrev.SamLogic Software har arbetat med lösningar för e-post och nyhetsbrev i mer än 10 år och genom kontakter med de 1000-tals användarna av e-postverktyget SamLogic MultiMailer så har vi förstått att ovanstående ställer till med problem för såväl professionella webbdesigner, som erfarna tekniker och e-postmarknadsförare. För att lösa dessa problem har vi med utgångspunkt från vår erfarenhet utvecklat ett nytt molnbaserat HTML-verktyg som är anpassat för att skapa nyhetsbrev som tar hänsyn till de specialla förutsättningarna som gäller för e-post

Med SamLogic Softwares nya kraftfulla molnbaserade (webbaserade) HTML-verktyg kan nyhetsbrev skapas och redigeras via en webbläsare från vilken dator som helst. Det nya molnbaserade HTML-verktyget bygger på kod från CKEditor, som är en beprövad editor som används av stora företag som t.ex IBM, Adobe och Oracle. Editorn har funnits i över 10 år och är väl testad och väldigt stabil.

Några egenskaper som HTML-verktyget har är:
- Skapar HTML-kod som är anpassad för e-post
- Skapar nyhetsbrev som visas korrekt i olika e-postklienter
- Hanterar teckensnitt väldigt bra, bättre än dagens inbyggda editor
- Kan filtrera text som klistras in från MS Word så att det passar e-post
- Har stavningskontroll på 15 språk
- Samverkar med e-postverktyget SamLogic MultiMailer 2013

Testa en betaversion
Vill du prova en tidig betaversion av SamLogic Softwares nya molnbaserade HTML-editor så kan du göra det på nedanstående Internetsida. Utveckling pågår fortfarande så nya funktioner läggs till allteftersom, men nedan kan du få ett första smakprov av editorn:

Testa betaversion av HTML-editor för nyhetsbrev


UTÖKADE STATISTIKFUNKTIONER I MULTIMAILER 2013

En möjlighet att analysera sina e-postkampanjer är viktigt för att e-postmarknadsföring ska ge ett lyckat resultat. Marknadsföring via e-post har en stor potential, men det gäller att utföra den på rätt sätt.

I MultiMailer 2011-2012 införde vi många kraftfulla statistikfunktioner som kan användas för att analysera e-postkampanjer och i den nya versionen av e-postverktyget, MultiMailer 2013, har vi förbättrat dessa funktioner samt infört en del nya funktioner, bl.a dessa nyheter:

Datum och klockslag för öppning av nyhetsbrev
Du kan nu se datum och klockslag för öppningar av nyhetsbrev. Dessa kan visas både i form av diagram och följa med rapporter.

Statistikdiagram direkt i fliken Statistik
Statistikdiagram visas nu direkt i fliken Statistik. Du behöver bara markera ett utskick så visas ett relaterat diagram i fliken. Markerar du flera utskick så visas en jämförelse mellan utskick automatiskt.Filtrering av utskick i listan i fliken Statistik
Du kan nu filtrera utskick i listan i fliken Statistik efter datum eller namn på nyhetsbrev, mailinglista eller kampanj. Är användbart i samband med export av statistikdata och jämförelser av e-postutskick.

Har du inte använt SamLogic MultiMailers statistikfunktioner tidigare så kan du läsa mer om dem som infördes i MultiMailer 2011-2012 på nedanstående webbsida:

MultiMailers statistikfunktioner


VÅRA NYA SERVRAR SKYDDAS MED NORTON SECURED SEAL

Om du skaffar MultiMailer 2013 så får du tillgång till våra nya servrar, som skyddas med Norton Secured Seal. Genom att använda Nortons säkerhetscertifikat så ökar framkomligheten för nyhetsbrev som skickas ut med e-postverktyget SamLogic MultiMailer 2013.
  

 
FÖRHANDSBESTÄLL NYA MULTIMAILER 2013!
 
 
Just nu kan du förhandsbeställa e-postprogrammet SamLogic MultiMailer 2013 + molntjänster extra förmånligt. Mer information hittar du på:
   
Förhandserbjudande - SamLogic MultiMailer 2013


LISTA PÅ NYHETERNA I MULTIMAILER 2013

SamLogic MultiMailer 2013 släpps snart och innehåller en mängd nyheter och förbättringar. Här nedan listar vi upp några av dessa:

• Ny molnbaserad HTML-editor som är anpassad för nyhetsbrev.
• Samverkar med High Impact EMail 5 som skapar professionella nyhetsbrevsmallar. Levereras med över 1000 färdiga temamallar.
• Ny uppladdningsfunktion för kopior av nyhetsbrev till Internet.
• Stöd för molntjänsterna Dropbox och Skydrive.
• Ny publiceringsfunktion som samverkar med Twitter.
• Nya förbättrade servrar för hantering av statistik och e-poststudsar.
• Bildkonverteringsprogrammet Image Resizer har uppdaterats.
• Utökad och förbättrad hantering av nyhetsbrevsstatistik.
• Ny filtreringsfunktion för att filtrera e-postutskick i fliken Statistik.
• Förbättrad identifiering av e-poststudsar.
• Ny informationsflik med  tips, filmer och status för nyhetsbrevstjänster

Mer information finns i nedanstående PDF-dokument:
 
Sammanfattning av nyheterna i MultiMailer 2013 (PDF)


SÅ LYCKAS DU MED DIN E-POSTMARKNADSFÖRING

Idag kommunicerar många med sina kunder via sociala medier men undersökningar visar att de flesta företagskunder fortfarande föredrar att få information via e-post. Men det gäller att göra på rätt sätt.

I en video som visades från Webbdagarna i Stockholm 2014 så förklarar Kyle Lacy från företaget ExactTarget hur du kopplar samman dina olika digitala marknadsföringskanaler på rätt sätt. Läs vidare här:

Hur man lyckas med sin e-postmarknadsföring
  

FÖRHANDSERBJUDANDE

Du kan nu förhandsbeställa nya MultiMailer 2013 + molntjänster till ett extra förmånligt pris. Se nedan:
 


 
MULTIMAILER 2013/
 PROFESSIONAL

Detta ingår:
- MultiMailer 2013 / Pro
- Image Resizer
- MultiMailers extratjänster
- Support / uppdateringar

Pris:
1890 kr eller 195 kr/mån
 
Läs mer här


ULTIMATE TOOLS

Detta ingår:
- MultiMailer 2013 / Pro
- MultiMailers extratjänster
- Image Resizer
- Visual Installer / Pro
- CD-Menu Creator
- USB AutoRun Creator
- VB Super Library
- Swedish .NET Classes
- RegGuard
- Support / uppdateringar

Pris:
3990 kr eller 295 kr/mån
 
Läs mer här

      
Order

Demos

Se även:
Blogg - SamLogic
Twitter - SamLogic
SamLogic | Fågelviksvägen 9 | 145 84 Stockholm | 08-531 83 900 | mail@samlogic.com | www.samlogic.com
   

Detta mail skickades ut med SamLogic MultiMailer.
Vill du inte ha sådana här mail i fortsättningen kan du avregistrera dig på denna sida så plockar vi bort dig från vår mailing-lista.