Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här: http://www.samlogic.com/nyhetsbrev/2013-13 SamLogic Nyhetsbrev - Nr 13/13 ([$Dag] [$Manad] [$Ar])

INNEHÅLL

Förord
Utökat stöd för Unicode i MultiMailer 2013
Nya priser för MultiMailers tilläggstjänster
Så används nya Twitter-funktionen i MultiMailer 2013
Hur du laddar upp kopior av nyhetsbrev i MultiMailer
Så infogar du en länk till din nyhetsbrevskopia


FÖRORD

Hej [$Fornamn]!

I denna utgåva av vårt nyhetsbrev så kan du läsa om det utökade stödet för Unicode som vi infört i nyhetsbrevsverktyget SamLogic MultiMailer 2013. Nu hanterar MultiMailer språk som kinesiska, ryska, japanska, thailändska mm. Vi vill också informera om den nya prislistan som gäller för MultiMailers tilläggstjänster fr om den 1 juli.

Du kan också läsa om hur du använder den nya Twitter-funktionen i MultiMailer 2013, samt om den nya förbättrade uppladdningsfunktionen för nyhetsbrev som gör det möjligt att ladda upp kopior av nyhetsbrev till Internet på ett smidigt sätt.

Med vänliga hälsningar
Anders Persson
SamLogic
 


UTÖKAT STÖD FÖR UNICODE I MULTIMAILER 2013SamLogic MultiMailer 2013 har nu fullt stöd för teckensystemet Unicode (UTF-8) när du skapar och skickar ut nyhetsbrev. Det innebär att du kan ta fram och skicka nyhetsbrev på vilket språk som helst och med vilka skrivtecken som helst, exempelvis kinesiska, japanska, thailändska, ryska, arabiska, hebreiska osv. Givetvis stöds även västerländska språk som engelska, tyska, franska, spanska, grekiska, italienska osv. Läs vidare:

Fullt stöd för Unicode när du skapar nyhetsbrev i MultiMailer 2013


NY PRISLISTA FÖR MULTIMAILERS TILLÄGGSTJÄNSTER

I nya MultiMailer 2013 så har MultiMailers tilläggstjänster förbättrats och utökats, och du får nu tillgång till 6 nyhetsbrevstjänster till priset av 1. Från och med den 1 juli 2013 så har vi en ny prislista för tilläggstjänsterna till MultiMailer. Mer information om prislistan finns i nedanstående PDF-dokument:

Ladda ner prislista för MultiMailer tilläggstjänster


ANNONS

annons
 
Ladda ner och utvärdera MultiMailer 2013


NY TWITTER-FUNKTION I MULTIMAILER 2013

MultiMailer 2013 kan samverka med Twitter på olika sätt. Du kan exempelvis infoga en Twitter-ikon i ditt nyhetsbrev som länkar till din Twitter-sida och du kan publicera Twitter-meddelanden (skicka tweets) direkt från MultiMailer. Läs vidare på vår blogg:

Så används nya Twitter-funktionen i MultiMailer 2013


LADDA UPP KOPIOR AV NYHETSBREV I MULTIMAILER

I MultiMailer 2013 ingår en ny uppladdningsfunktion som gör det enkelt att ladda kopior av nyhetsbrev till Internet. Uppladdningsfunktionen samverkar med en webbserver som vi tillhandahåller, och alla som vill använda tjänsten får ett konto på denna server med lagringsutrymme för sina nyhetsbrev. Domännamnet för webbservern är det neutrala www.nyhetsbrevkopia.se. Läs mer på vår blogg:

Hur du laddar upp kopior av nyhetsbrev i MultiMailer


INFOGA LÄNK TILL EN NYHETSBREVSKOPIA

I SamLogic MultiMailer så går det att ladda upp kopior av nyhetsbrev till en webbserver på Internet - antingen till din egen server eller till vår server med det neutrala domännamnet www.nyhetsbrevkopia.se.

För att e-postmottagarna på ett enkelt sätt ska kunna öppna nyhetsbrevskopian (om t.ex brevet inte går att läsa i deras e-postklient) så kan du infoga en länk i ditt nyhetsbrev som öppnar upp nyhetsbrevskopian i en webbläsare. Läs vidare på vår blogg:

Så infogar du en länk till din nyhetsbrevskopia
  

MÅNADENS ERBJUDANDE
Gäller t o m 18 augusti

Du kan nu beställa nya MultiMailer Professional och MultiMailer Enterprise till ett extra förmånligt pris.
 
 
MULTIMAILER 2013/
 PROFESSIONAL

Detta ingår:
- MultiMailer 2013 / Pro
- Image Resizer
- MultiMailers extratjänster
- Support / uppdateringar

Pris:
1890 kr eller 195 kr/mån
 
Läs mer här


MULTIMAILER 2013/
 ENTERPRISE

Detta ingår:
- MultiMailer 2013 / Ent
- Image Resizer
- MultiMailers extratjänster
- Utök. support / uppdatering.
- High Impact EMail + mallar

Pris:
2890 kr eller 249 kr/mån
 
Läs mer här


ANDRA PRODUKTER

Order

Demos

SE ÄVEN

Blogg - SamLogic
Twitter - SamLogic
SamLogic | Fågelviksvägen 9 | 145 84 Stockholm | 08-531 83 900 | mail@samlogic.com | www.samlogic.com
   

Detta mail skickades ut med SamLogic MultiMailer.
Vill du inte ha sådana här mail i fortsättningen kan du avregistrera dig på denna sida så plockar vi bort dig från vår mailing-lista.