Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här: http://www.samlogic.com/nyhetsbrev/2014-11

 SamLogic Nyhetsbrev - Nr 11/14 ([$Dag] [$Manad] [$Ar])

INNEHÅLL

Förord
Vilka är de största problemen med e-postmarknadsföring?
Hur du använder kampanjhanteringen i MultiMailer 2014
Rätt e-postserver ökar chansen att nyhetsbreven kommer fram
Senaste nytt på Facebook


FÖRORD

Hej [$Fornamn]!

I det här nyhetsbrevet så inleder vi med en kort artikel som tar upp två stora problem med e-postmarknadsföring och hur du kan lösa dessa genom att använda MultiMailer 2014. I samma artikel kan du även läsa om varför användarna av MultiMailer 2014 föredrar MultiMailer framför andra nyhetsbrevslösningar och för att du själv ska upptäcka fördelarna med MultiMailer 2014 så kan du nu utvärdera nyhetsbrevsverktyget helt kostnadsfritt hela sommaren.

Vi har även med ett tips som visar hur du använder kampanjer i MultiMailer. Du kan också läsa om SamLogic MultiMailer E-postserver, en auktoriserad e-postservertjänst som gör att fler nyhetsbrev når mottagarna.

Med vänliga hälsningar
Anders Persson
SamLogic
 


TVÅ STORA PROBLEM MED E-POSTMARKNADSFÖRING

De flesta företag har idag nyhetsbrev som de skickar ut till kunder och samarbetspartners eftersom det är ett enkelt sätt att informera om nyheter, men alla är nog inte medvetna om att e-postmarknadsföring också är det mest kostnadseffektiva sättet att marknadsföra och sälja produkter och tjänster. Det visar många undersökningar. Men detta förutsätter dock att man gör på rätt sätt och använder ett bra e-postverktyg.

Nya förutsättningar för nyhetsbrev och e-postmarknadsföring
De senaste åren har det skett stora förändringar när det gäller hanteringen av e-post vilket ställer nya krav på hur nyhetsbrev ska utformas och skickas ut för att man ska uppnå bästa möjliga resultat.
 
Bl.a har bekämpandet av skräppost, där allt striktare filter används för att stoppa spam, gjort att det blivit svårare för legitima nyhetsbrev att nå sina mottagare. Sedan läser alltfler nyhetsbreven i smarttelefoner och surfplattor, vilket ställer nya krav på utformningen av nyhetsbrev.

SamLogic MultiMailer 2014 hanterar ovanstående effektivt
Genom att använda e-postverktyget SamLogic MultiMailer 2014 så behöver du inte oroa dig för ovanstående problem. Förutom att skapa och skicka ut nyhetsbrev på rätt sätt så kan MultiMailer 2014 hjälpa dig att ta fram personliga nyhetsbrev, hantera e-poststudsar, ta bort dubbletter, hantera prenumerationer och avanmälningar, föra statistik över e-postutskick, samt ge underlag för uppföljning av e-postutskick.
 
Alla e-postutskick sker via en auktoriserad e-postserver vilket minskar risken för att dina nyhetsbrev av misstag fastnar i skräppostfilter. Men systemet är flexibelt, så har du redan en egen e-postserver så kan den också användas med MultiMailer utan problem.
 

Varför ska du välja MultiMailer 2014?
Idag finns det många olika nyhetsbrevstjänster och nyhetsbrevs-program på marknaden. Vi har frågat MultiMailer-användarna varför de föredrar MultiMailer före andra nyhetsbrevsverktyg, och här är några orsaker som de har uppgett:

- Användargränssnitt, dokumentation, tips och support (även telefonsupport) är på svenska. Det är inte alla som erbjuder en sådan lösning, även om deras reklam ibland kan vara på svenska.
 
- Framtagna nyhetsbrev ser bra ut i smarttelefoner, plattor, bärbara datorer och stationära datorer.
 
- Hög leveransbarhet av nyhetsbrev tack vare användning av en auktoriserad e-postserver som har en noggrann kontroll av vilka som skickar ut. Den noggranna kontrollen ökar chansen för nyhetsbrev att ta sig förbi skräppostfilter eftersom e-postservern har ett gott rykte.
 
- Det är enkelt att använda. Tack vare feedback från våra användare så har vi skapat ett system som upplevs som väldigt lättanvänt.

- Snabbt användargränssnitt. Även om data som MultiMailer använder kan placeras i "molnet" så körs själva användargränssnittet alltid lokalt i datorn vilket gör det mycket snabbt. Även om det blir tillfälligt stopp på Internet så fungerar många funktioner i programmet helt obehindrat. Det gäller t.ex underhåll av e-postlistor och design av brev.
 
- Användarna kan sköta allt själva utan att behöva vara tekniker eller designers vilket gör att de slipper vara beroende av andra.
 
Testa MultiMailer 2014 hela sommaren
För att du också ska kunna upptäcka fördelarna med MultiMailer 2014 så kan du nu utvärdera e-postverktyget i lugn och ro under hela sommaren. Allt är kostnadsfritt och helt utan förpliktelser. Klicka på länken nedan så skickar vi mer information:

Utvärdera MultiMailer 2014


KAMPANJHANTERINGEN I MULTIMAILER

Med kampanjfunktionen i MultiMailer så kan du på ett lätt sätt upprepa ett e-postutskick med samma inställningar och information som du använde förra gången du gjorde utskicket. Kampanjhanteringen är också mycket användbar om du vill göra statistiska jämförelser mellan e-postutskick till olika mottagargrupper.I nedanstående bloggpost så förklaras vad en kampanj är och hur du aktiverar kampanjhanteringen samt hur du använder funktionen:

Hur du aktiverar MultiMailers kampanjhantering


PRESENTATIONSFILM FÖR MULTIMAILER
 
Klicka på bilden för att se filmen
  
Klicka här (eller på bilden) för att se filmen


RÄTT SERVER ÖKAR CHANSEN ATT NYHETSBREV KOMMER FRAM

Problemet med den stora mängd skräppost som skickas ut har gjort att de skräppostfilter som webbhotell och internetoperatörer använder hela tiden blir striktare, vilket gör att fler mej, däribland även legitima mejl, hamnar i skräppostmappen eller raderas av filtren. Detta är ett stort problem för företag och föreningar som skickar ut seriösa nyhetsbrev eftersom breven inte når mottagarna i den utsträckning som de gjort tidigare.

För att minska på problemen så kan du använda en fristående auktoriserad e-postserver för leverans av nyhetsbrev. En auktoriserad e-postserver säkerställer att alla som använder deras tjänster är seriösa vilket i sin tur gör att skräppostfiltren litar mer på de mejl som skickas via en sådan e-postserver.

Till e-postverktyget SamLogic MultiMailer finns en sådan tilläggstjänst och vi rekommenderar alla användare av MultiMailer att använda denna e-postservertjänst eftersom fler nyhetsbrev når mottagarna genom att den auktoriserade e-postservern används.

Mer information om denna tjänst hittar du på denna sida:

SamLogic MultiMailer E-postserver


SENASTE NYTT PÅ FACEBOOK
 
Läs fler nyheter på vår Facebook-sidaDu hittar fler nyheter om våra produkter, och relaterat, på vår Facebook-sida. Där kan du även ställa frågor till oss eller skriva kommentarer om våra program mm.
 
Klicka på länken nedan för att besöka vår Facebook-sida:
  
Besök SamLogic's Facebook-sida
 
  
MÅNADENS ERBJUDANDE
Gäller t o m 31 juli

Du kan nu beställa MultiMailer 2014 + molntjänster till ett extra förmånligt pris. 
 


 
MULTIMAILER 2014 /
 PROFESSIONAL

Detta ingår:
- MultiMailer 2014 / Pro
- MultiMailers extratjänster
- Support / uppdateringar

Pris:
2790 kr eller 195 kr/mån
 
Läs mer här

  
MULTIMAILER 2014 / ENTERPRISE

Detta ingår:
- MultiMailer 2014 / Ent
- MultiMailers extratjänster
- Support / uppdateringar

Pris:
3790 kr eller 229 kr/mån
 
Läs mer här

  
ANDRA PRODUKTER

Order

Demos
   
SE ÄVEN

Besök vår Facebook-sida Följ oss på Twitter Se vår videokanal på YouTube

Besök även vår blogg.
SamLogic Software | Box 102 | 135 23 Tyresö | 08-531 83 900 | mail@samlogic.com | www.samlogic.com
   

Detta mail skickades ut med SamLogic MultiMailer.
Vill du inte ha sådana här mail i fortsättningen kan du avregistrera dig på denna sida så plockar vi bort dig från vår mailing-lista.