Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här: http://www.samlogic.com/nyhetsbrev/2014-04

 SamLogic Nyhetsbrev - Nr 4/15 ([$Dag] [$Manad] [$Ar])

INNEHÅLL

Förord
En beta av MultiMailer 2015 snart tillgänglig
Nytt startfönster i MultiMailer 2015
Ytterligare nyheter i MultiMailer 2015
BergmanLabora säljer mer med SamLogic MultiMailer
Fler nyheter finns på Facebook


FÖRORD

Hej [$Fornamn]!

I förra numret av vårt nyhetsbrev kunde du läsa om några nyheter och förbättringar i e-postverktyget MultiMailer 2015 och i detta nyhetsbrev presenterar vi några fler.

Du kan också läsa om BergmanLabora AB, som är Sveriges ledande leverantörer till den svenska laboratorie- och renrumsmarknaden, som använt MultiMailer för att öka sin försäljning.

Med vänliga hälsningar
Anders Persson
SamLogic
 


EN BETA AV MULTIMAILER 2015 SNART TILLGÄNGLIG

Utvecklingen av MultiMailer 2015 fortskrider och vi kommer inom kort att släppa en betaversion av MultiMailer 2015, som vem som helst kan testa kostnadsfritt.

Vill du betatesta MultiMailer 2015?
Om du vill testa nya MultiMailer 2015 före alla andra så kan du göra en intresseanmälan genom att skicka oss ett mejl via länken nedan:

Betatestning av MultiMailer 2015

Så fort betaversionen av MultiMailer 2015 är färdig så mailar vi dig en nedladdningslänk till programmet, och givetvis får du en "bonus" för att du hjälper oss betatesta MultiMailer 2015!


NYTT STARTFÖNSTER I MULTIMAILER 2015

Vi har tagit fram ett nytt startfönster till MultiMailer 2015. Detta fönster visas när MultiMailer startar och via den kan du snabbt få åtkomst till några vanliga funktioner i programmet, som t.ex att öppna ett av dina senaste nyhetsbrev.En nyhet i MultiMailer 2015 är att du även kan öppna tidigare mailing-listor och kampanjer på ett lika enkelt sätt som tidigare nyhetsbrev. En annan nyhet är att startfönstret är uppdelad i två flikar, där den ena fliken innehåller statistik och fakta om ditt senaste e-postutskick.Informationen presenteras dels i siffror och dels grafiskt. Här kan du bl.a se hur många som öppnat ditt nyhetsbrev och hur många som klickat på nyhetsbrevets länkar. Du ser också hur många nya studsar, avregistreringar, prenumerationer och adressbyten som tillkommit.
 
Det kommer även vara möjligt att få fram olika typer av rapporter via startfönstret. Så vill du t.ex snabbt få fram en lista på vilka som klickat på länkar i ditt senaste nyhetsbrev så sker det enkelt via startfönstret. Det här gör uppföljning av e-postutskick snabbt o smidigt.


YTTERLIGARE NYHETER I MULTIMAILER 2015

n Prenumerationer direkt till mailing-listan
En nyhet i MultiMailer 2015 är att du kan få in nya prenumeranter till mailing-listan helt automatiskt. Det här är en fördel för dig som har stora e-postlistor och får nya prenumeranter ofta. Nu kan du automatisera denna process.

n Förbättrade länkrapporter
Redovisningen av klickade länkar och vilka som har klickat på länkarna har förbättrats. Bl.a så är alla listor nu samlade i ett och samma fönster och i fönstrets olika flikar finns olika typer av rapporter. Det går nu snabbt och enkelt att skifta mellan olika rapporter.n Klickbara bilder kan infogas direkt i ett nyhetsbrev
I MultiMailer 2014 och äldre versioner krävs två steg för att infoga en bild i ett nyhetsbrev som är klickbar: först måste bilden infogas och därefter skapar man en klickbar länk till den. I MultiMailer 2015 är detta förenklat så att du kan infoga en klickbar bild i ett och samma steg. Med klickbar bild menas att när mottagaren klickar på bilden så öppnas en webbsida på Internet (se t.ex vår Facebook-logga i detta brev).

n Upp till 100 st avsändarprofiler
Är du konsult och gör e-postutskick till andra företag eller om du hanterar utskicken åt flera personer, t ex säljare på ditt företag, så är det praktiskt att använda färdiga avsändarprofiler. I MultiMailer 2015 är antalet avsändarprofiler utökat till 100 st.


ANNONS
  
Klicka på annonsen för att läsa mer 
Läs mer om SamLogic MultiMailer / Enterprise här


SÄLJ MER MED MULTIMAILER

BergmanLabora AB
, som är en av Sveriges ledande leverantörer till den svenska laboratorie- och renrumsmarknaden, har använt MultiMailer i många år. Företaget har ökat sin försäljning genom effektiv e-postmarknadsföring och så här säger marknadschefen Lina Åström på BergmanLabora om MultiMailer:

Vad är det för typ av information ni brukar skicka ut med MultiMailer?
"Vi på BergmanLabora skickar ut nyhetsbrev och erbjudanden om våra produkter för laboratoriet. Vi skickar även ut inbjudningar till våra events. Sen vi startade med strukturerad e-post marknadsföring har vi ökat synligheten rejält bland våra kunder, vilket har lett till fler och mer lönsamma affärer."

Är det något speciellt du tycker är bra med MultiMailer?
"Multimailer är lätt att använda och är mycket prisvärt jämfört med andra alternativ. Vi använder rapporterna för klick och öppning för uppföljning av våra e-mail kampanjer."

Läs vidare på vår blogg:

BergmanLabora säljer mer med SamLogic MultiMailer


FLER NYHETER FINNS PÅ FACEBOOK
 
Läs fler nyheter på vår Facebook-sidaDu hittar fler nyheter om våra produkter, och relaterat, på vår Facebook-sida. Där kan du även ställa frågor till oss eller skriva kommentarer om våra program mm. Du kan bl a läsa om:
 
- Snabbare hantering av studsar & registreringar i MultiMailer 2015.
- Så ser du vilken version av MultiMailer som du har installerad.
- Så använder du MultiMailer på en surfplatta.
 
Klicka på länken nedan för att besöka vår Facebook-sida:
  
Besök SamLogic's Facebook-sida
 
  
MÅNADENS ERBJUDANDE
Gäller t o m 30
april

Du kan nu förhandsbeställa MultiMailer 2015 till ett extra förmånligt pris. 
 
  
 
MULTIMAILER 2015 /
 PROFESSIONAL

Detta ingår:
- MultiMailer 2015 / Pro
- MultiMailers extratjänster
- Support / uppdateringar

Pris: 1490 kr
 
Beställ

  
MULTIMAILER 2015 / ENTERPRISE

Detta ingår:
- MultiMailer 2015 / Ent
- MultiMailers extratjänster
- Support / uppdateringar

Pris: 1990 kr
 
Beställ

  
ANDRA PRODUKTER

Order

Demos
   
SE ÄVEN

Besök vår Facebook-sida Följ oss på Twitter Se vår videokanal på YouTube

Besök även vår blogg.
SamLogic Software | Box 102 | 135 23 Tyresö | 08-531 83 900 | mail@samlogic.com | www.samlogic.com
   

Detta mail skickades ut med SamLogic MultiMailer. Vill du inte ha sådana här mail i fortsättningen kan du avregistrera dig på denna sida så plockar vi bort dig från vår mailing-lista. Vill du ändra din e-postadress så kan du öppna denna sida.