Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här: http://www.samlogic.com/nyhetsbrev/2016-12

 SamLogic Nyhetsbrev - Nr 12/16 ([$Dag] [$Manad] [$Ar])

INNEHÅLL

Förord
Ny e-postserverlösning för MultiMailer
Validering av e-postadresser
Hur du tar bort studsande e-postadresser från mailinglistor
Inställningar för mjuka och hårda studsar
Fler nyheter finns på Facebook


FÖRORD

Hej [$Fornamn]!

I ett tidigare nummer av vårt nyhetsbrev så kunde du läsa om varför det är så viktigt att hantera e-poststudsar och i det här numret får du tips om hur du gör för att minska antal studsar.

Du kan också läsa om den nya e-postserverlösningen för MultiMailer och om den nya uppdateringen, där flera nya funktioner som kan användas för att minska antal e-poststudsar finns med.

Med vänliga hälsningar
Anders Persson
SamLogic
 


NY E-POSTSERVERLÖSNING FÖR MULTIMAILER

ServerOavsett vilket nyhetsbrevsverktyg man använder så är det en sak som är helt avgörande och alltid måste fungera – nyhetsbrevet måste komma fram till mottagaren!

Detta kan verka enkelt och man tror kanske att detta är något som alltid fungerar, men så är tyvärr inte fallet. I kampen mot att stoppa skräppost så använder internetoperatörerna och webbhotellen allt striktare skräppostfilter, vilket ställer allt högre krav på att auktoriserade e-postservrar och e-postadresser av bra kvalitet används när man skickar ut nyhetsbrev. Om kvaliteten på adresslistorna är för dålig så påverkas leveransbarheten av samtliga mejl negativt.

Nyhetsbrevsverktyget MultiMailer uppdateras ständigt med ovanstående i åtanke och vi testar och jämför olika e-postserverlösningar för att hitta de som ger nyhetsbreven bäst öppningsfrekvens och lägst spampoäng.

Ny e-postserverlösning för MultiMailer
Utskicksmotorn i MultiMailer 2016 har moderniserats och förbättrats vilket gör det möjligt för oss att byta till en ännu bättre e-postserverlösning.

Ny uppdatering av MultiMailer
I samband med bytet till den nya e-postserverlösningen har vi även uppdaterat MultiMailer med nya funktioner och gjort flera förbättringar som ger dig som MultiMailer-användare flera viktiga fördelar. Läs mer:

Ny förbättrad e-postserverlösning för MultiMailer


Grön bockVALIDERING AV E-POSTADRESSER

I den senaste versionen av MultiMailer finns det en funktion som du kan använda för att validera (kontrollera) dina e-postadresser innan du skickar ut ditt nyhetsbrev. Om du kontrollerar e-postadresserna innan dina utskick och inte skickar till dem som är fel minskar antal e-poststudsar, och din domän får ett bättre rykte bland antispamfiltren. Detta medför ofta att fler mejl levereras till mottagarna. Många studsar påverkar leveransbarheten för samtliga dina mejl på ett negativt sätt eftersom antispamfilter ser många studsar som ett tecken på spam.

I denna bloggpost på vår blogg beskriver vi hur du använder den nya valideringsfunktionen i MultiMailer:

Hur du validerar e-postadresser innan utskick


HUR DU TAR BORT STUDSANDE E-POSTADRESSER

Det finns två metoder i MultiMailer som du kan använda för att manuellt ta bort e-postadresser som ständigt studsar från en mailinglista.

MultiMailer

Visserligen finns det automatik inbyggd i MultiMailer som hindrar att e-postadresser som studsar mycket får fler nyhetsbrev, men du kan få renare mailinglistor om du även avlägsnar dem från dina utskickslistor. Vi förklarar mer här:

Hur du tar bort e-postadresser som studsat från en mailinglista

Studs
INSTÄLLNINGAR FÖR MJUKA OCH HÅRDA STUDSAR

I MultiMailer kan du ställa in hur många gånger en e-postadress får studsa innan den spärras. Du kan ange olika värden för hårda studsar (permanenta fel) och mjuka studsar (temporära fel). I det här tipset visar vi hur du gör för att ändra dessa gränser:

Så ändrar du inställningar för mjuka och hårda studsar


FLER NYHETER FINNS PÅ FACEBOOK
 
Du hittar fler nyheter om våra produkter på vår Facebook-sida. Där kan du även ställa frågor till oss eller skriva kommentarer om våra program mm. Just nu kan du bl a läsa om:
 
- Varför är det så viktigt att hantera e-poststudsar?
- SamLogic MultiMailer 2016 är nu färdig
- 7 frågor och svar om MultiMailer
 
Klicka på länken nedan för att besöka vår Facebook-sida:
  
Besök SamLogic's Facebook-sida
 
  
BESTÄLL MULTIMAILER

Beställ den senaste versionen av MultiMailer. Välj mellan en ny licens eller uppgradering: 


 
NY LICENS

Detta ingår:
- MultiMailer 2016 / Pro
- 1 år E-postserver
- 1 år Nyhetsbrevstjänster
- 1 år Underhållsavtal

Pris:
2990 kr
 
Läs mer här

  
UPPGRADERING

Detta ingår:
- MultiMailer 2016 / Pro
- 1 år E-postserver
- 1 år Nyhetsbrevstjänster
- 1 år Underhållsavtal

Pris:
1990 kr
 
Läs mer här

  
ANDRA PRODUKTER

Order

Demos
    
SE ÄVEN

Besök vår Facebook-sida Följ oss på Twitter Se vår videokanal på YouTube

Besök även vår blogg.
SamLogic Software | Box 102 | 135 23 Tyresö | 08-531 83 900 | mail@samlogic.com | www.samlogic.com
   

Detta mail skickades ut med SamLogic MultiMailer.
Vill du inte ha sådana här mail i fortsättningen kan du avregistrera dig på denna sida så plockar vi bort dig från vår mailing-lista.