Till [$Namn] Visa i webbläsaren
Logotype
 
Julbord
  
  
Vi är stolta över att kunna presentera
”Julbord DELYX” 2021
  
Den här julen ska bli en riktig fest! Våga utmana gamla traditioner och invanda mönster och kom i stället till oss på Chalenius & Fredins och avnjut vårt ”Julbord Delyx”.
  
Under någon av våra 12 kvällar i december vill vi hälsa dig som privatperson, företag eller organisation välkommen till en annorlunda kulinarisk julresa. Med endast 80 gäster per kväll vågar vi lova dig det mesta av det bästa för alla sinnen.

 
Hjärtligt välkomna!
Peter & Martin med personal

 

 
Din kväll i ett nötskal

17.30 Kvällen rivstartar i Rejmes vackra lounge med mingel och bubbelshow. Halmstads Champagnebar ”A Little Party” med Magnus Fritzell i spetsen ser till att förbereda era smaklökar inför den väntande kulinariska resan. Till exempel kan du få svar på frågan: Kan man verkligen dricka champagne till sill?

19.00 Du och dina vänner visas till ert bokade bord för att påbörja kvällens spännande resa i vårt ”Julbord Delyx”. Här både smakar och doftar du på svenska råvaror med mycket närodlat, allt förädlat med kärlek i vårt eget kök. - Inga halvfabrikat här inte.
Hemmastoppade prinskorvar, egna sillinläggningar, handrullade köttbullar och andra kulklinariska godsaker slåss alla om platsen att hamna på din tallrik. Men vad vore ett otraditionellt julbord utan färska ostron och nykokta havskräftor för att bara nämna något.

21.00 När ni nu närmar er det dignande bordet av sötsaker smyger vår pianist samtidigt i gång med
softa toner av Frank Sinatra, Bing Crosby med flera. Runda av kvällen med en dubbel espresso och någon trevlig avec, eller varför inte en after-dinner-cocktail skakad av vår bartender?
En iskall ”Midnight Special” blir kanske det perfekta avslutet på ditt ”Julbord Delyx”.
  
Dessa godsaker innehåller vårt julbord!
  
  
Så här bokar du ditt ”Julbord DELYX”
Under 12 vinterkvällar från den 30 november till den 17 december dukar vi upp vårt ”Julbord Delyx” i vår restaurang. Detta är kvällar som ni absolut inte får gå miste om. Platserna till dessa kommer vara begränsade, så det gäller att boka i god tid. Julmenyn ser du här.
 
Tisdagar & Onsdagar PRIS 845:- ex. moms
Torsdagar & Fredagar PRIS 995:- ex. moms
 
Plats: Kristinehedsvägen 1, Halmstad  (Volvo Rejmes lokaler)
 
För bokning mejla peter@chaleniusfredins.se eller ring 035-10 68 06.
  
  
  
Events
  

Events
  
Chalenius & Fredins erbjuder dig som kund alla typer av kompletta eventlösningar där maten också är en ytterst viktig del. Stor eller liten, du kan tryggt lita på oss, med 30 års erfarenhet vet vi vad som gör succé”.
   
Läs mer om våra olika event!
  
  
  
  

Följ oss i sociala medier
  
facebook instagram homepage
  
Logotype Besöksadress

Volvo Rejmes lokaler på
Kristinehedsvägen 1
302 44 Halmstad
Kontakt

035-10 68 06
peter@chaleniusfredins.se
 
Hemsida

www.chaleniusfredins.se
 
Adresskälla: Eget register, Bisnode, Nordic Marketing Data
 
Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, artikel 6, §1, stycke f: "Berättigat intresse" (mer information).
 
Vill du inte få mail av oss i fortsättningen så kan du
avregistrera dig här.