Till [$Namn] Visa i webbläsaren
Logotype
  
   
Är du den som har hand om personalens hälsa på ditt företag?
  
   
 Huvudbild
  
   
I så fall bjuder vi dig och en arbetskamrat på en långlunch tillsammans med Therese Elgquist.
OBS! Endast 30 platser.
   
Onsdagen den 4 maj mellan 12.00 – 14.00 bjuder vi på Chalenius & Fredins in dig och en arbetskamrat till en växtbaserad långlunch med en inspirerande föreläsning av Therese Elgquist. Tillsammans lanserar vi nu ett nytt koncept som vi tror kommer passa er, nämligen ”MåBra By Thess”.

Framöver kommer ni varje onsdag att kunna ta del av Therese fantastiska mat med kanske världens mest moderna och spännande kokkonst i vår lunchrestaurang! Men inte nog med det, för tillsammans med er vill vi se till att hela er arbetsplats ska MåBra. Kom till vår långlunch så berättar vi mer.
(Boka direkt, endast 30 gäster.)
  
  
Vegetarisk mat
En lunch du aldrig kommer glömma. Garanterat!
   
Therese växtbaserade mat är både spännande, god, läcker och snygg, men också fullproppad av färger, smaker, texturer och näring. Dessutom är växtbaserad mat klimatsmart mat. Välkommen till en värld där grönsaker är coola och baljväxter sexiga och med ett slutresultat som får smaklökarna att dansa. Detta är en värld där möjligheterna och lyckorusen är oändliga.

Att äta växtbaserad mat minskar dessutom risken att insjukna i hjärtkärlsjukdom och vissa cancerformer. Studier visar att de som äter växtbaserad mat i större utsträckning är normalviktiga och löper mindre risk att drabbas av diabetes typ 2 och lever längre.
  
  
Detta är Therese Elgquist
    
Therese Elgquist
Therese är matkreatören, kokboksförfattaren, konceptkreatören och tv-kocken bakom varumärket ”Plant based by Thess”. Therese lagar mat av godsaker från växtriket, som är fylld av färger, smaker och texturer - och fri från pekpinnar. Via sociala medier, tv, poddar, föreläsningar, workshops och tryckt media delar Therese med sig av allt från recept, bilder och tips till äventyr, drömmar och platser att besöka runt om i Sverige och utomlands. Våren 2021 hade hennes första egna tv-serie Växtbaserat med Thess premiär på tv-kanalen Godare.

Therese har skrivit kokböckerna "The new green salad", "The new green protein" och "Växtbaserat". Hon har även receptutvecklat flera populära kokböcker. Läs mer på Therese Elgquists hemsida.
  
  
Boka er direkt!
  
Vi har enbart 30 platser till denna dag.

Mejla: peter@chaleniusfredins.se 
Eller ring: 035-10 68 06
   
    
Här följer några av de företag vi haft äran att arbeta med
  
Proway, Optimera, Oscar Hanson VVS, Rejmes Halland, Elia Express, Beijer Byggmaterial, Heco, Smak Produktion, Peterson & Hansson Bygg AB, Knäreds Kyckling, DH Solutions, Office, Gekås Ullared, Rent a Tent, LBC, Riksbyggen, White, AJ-Produkter, Elia Express, Skanska, Södra Hallands Kraft

  

  
Andra event
 

Events
 
Chalenius & Fredins erbjuder dig som kund alla typer av kompletta eventlösningar där maten också är en ytterst viktig del. Stor eller liten, du kan tryggt lita på oss, med 30 års erfarenhet vet vi vad som gör succé.
   
Läs mer om våra övriga event!
  
  

Följ oss i sociala medier
  
facebook instagram homepage
  
Logotype Besöksadress

Volvo Rejmes lokaler på
Kristinehedsvägen 1
302 44 Halmstad
Kontakt

035-10 68 06
peter@chaleniusfredins.se
 
Hemsida

www.chaleniusfredins.se
 
Adresskälla: Eget register, Bisnode, Nordic Marketing Data
 
Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, artikel 6, §1, stycke f: "Berättigat intresse" (mer information).
 
Vill du inte få mail av oss i fortsättningen så kan du
avregistrera dig här.