Till [$Namn] Visa i webbläsaren
Logotype
  
   
En oförglömlig matkväll med Therese Elgquist
  
   
 Huvudbild
  
   
Nu kan vi erbjuda dig och ditt företag en alldeles egen inspirationskväll med Therese Elgquist här hos oss på Chalenius & Fredins. Välkomna till en kväll ni aldrig kommer glömma och som kanske förändrar era liv för alltid.

   
Therese Elgquist berättar och bjuder på sin växtbaserade mat som är spännande, god, läcker och snygg, men också fullproppad av färger, smaker, texturer och näring. Dessutom är växtbaserad mat klimatsmart mat.
   
Välkommen till en värld där grönsaker är coola och baljväxter sexiga och med ett slutresultat som får smaklökarna att dansa. Detta är en värld där möjligheterna och lyckorusen är oändliga.
  
  
Vilken dag passar er bäst?
   
Du och ditt företag bestämmer själva vilken kväll som passar er bäst och sedan träffas vi här hos oss på Chalenius & Fredins för en rolig och intressant kväll.
  
  
Detta ingår i er kväll med Thess och våra kockar
   
Restaurang Chalenius & Fredins
Inspirerande föredrag och samtal med Therese Elgquist och Martin Fredin mfl.
Smakprover på rätter för vardag och fest
Olika passande drycker
Möjlighet till uppföljningskvällar med matlagning med Therese, Martin + våra andra kockar
   
Pris: 35 000:- för 20 personer, därefter 695:-/gäst
  
  
Mer om Therese Elgquist
   
Therese Elgquist
Therese är matkreatören, kokboksförfattaren, konceptkreatören och tv-kocken bakom varumärket ”Plant based by Thess”. Therese lagar mat av godsaker från växtriket, som är fylld av färger, smaker och texturer - och fri från pekpinnar. Via sociala medier, tv, poddar, föreläsningar, workshops och tryckt media delar Therese med sig av allt från recept, bilder och tips till äventyr, drömmar och platser att besöka runt om i Sverige och utomlands. Våren 2021 hade hennes första egna tv-serie Växtbaserat med Thess premiär på tv-kanalen Godare.

Therese har skrivit kokböckerna "The new green salad", "The new green protein" och "Växtbaserat". Hon har även receptutvecklat flera populära kokböcker. Läs mer på Therese Elgquists hemsida.
 
    
Intresserad?
  
Vi bjuder dig gärna dig på en lunch i vår restaurang i Halmstad så får vi chansen att berätta lite mer om oss och du får tillfälle att berätta om dina tankar och idéer.
 

  
För bokning
  
Mejla: peter@chaleniusfredins.se eller ring: 035-10 68 06
   
    
Här följer några av de företag vi haft äran att arbeta med
  
Gekås Ullared, Proway, Optimera, Oscar Hanson VVS, Rejmes Halland, Elia Express, Beijer Byggmaterial, Heco, Smak Produktion, Peterson & Hansson Bygg AB, Knäreds Kyckling, DH Solutions, Office, Rent a Tent, LBC, Riksbyggen, White, AJ-Produkter, Elia Express, Skanska, Södra Hallands Kraft

  

  
Andra event
 

Events
 
Chalenius & Fredins erbjuder dig som kund alla typer av kompletta eventlösningar där maten också är en ytterst viktig del. Stor eller liten, du kan tryggt lita på oss, med 30 års erfarenhet vet vi vad som gör succé.
   
Läs mer om våra övriga event!
  
  

Följ oss i sociala medier
  
facebook instagram homepage
  
Logotype Besöksadress

Volvo Rejmes lokaler på
Kristinehedsvägen 1
302 44 Halmstad
Kontakt

035-10 68 06
peter@chaleniusfredins.se
 
Hemsida

www.chaleniusfredins.se
 
Adresskälla: Eget register, Bisnode, Nordic Marketing Data
 
Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, artikel 6, §1, stycke f: "Berättigat intresse" (mer information).
 
Vill du inte få mail av oss i fortsättningen så kan du
avregistrera dig här.