Till [$Namn] Visa i webbläsaren
Logotype
  


"Julbord Delyx" eller vårt "Klassiska" ?

  
Julbord
 
       
Vilket av våra två alternativ passar dig?
Tro det eller ej, men det är faktiskt hög tid att boka ditt julbord nu. Vi har fortfarande platser kvar till både "Julbord Delyx" och vårt "Julbord Klassiskt". Läs mer nedan:

Under någon av våra 9 kvällar i december vill vi hälsa dig som privatperson, företag eller organisation välkommen till en av våra kulinariska julresor. I år kan vi erbjuda två olika typer av julbord: "Julbord Delyx" som vi serverar på Heagård eller "Julbord Klassiskt" som vi serverar på restaurang Chalenius & Fredins. Vilket du än föredrar så lovar vi dig den bästa maten och bästa servicen.

Hjärtligt välkomna!
Peter & Martin med personal


  
 
 "Julbord Delyx" serveras i år på vackra Heagård

Nu är det tredje året i rad som vi på Chalenius & Fredins erbjuder vår dundersuccé Julbord Delyx, skillnaden är bara att vi i år valt att servera dig detta på Heagård i Halmstad. Julbordet är skapat för dig som vågar utmana gamla traditioner och invanda mönster. Vi vågar lova dig det mesta av det bästa för alla sinnen. Under kvällarna den 1, 2, 8, 9, 15, 16 december ser pianisten Gunnar Johansson till att rätt stämning infinner sig.


Läs mer om Julbord Delyx
 
 "Klassiskt Julbord" på restaurang Chalenius & Fredins

Som vanligt kan du lita på att du får den bästa maten och servicen var du än möter kockar och personal från Chalenius & Fredins. Vårt klassiska julbord är för dig som har längtat hela året efter det riktigt traditionella svenska julbordet med alla dess delikatesser. Här underhåller Albjär & Wik med sin ”Sparkling Cristmas” den 1, 2, 8, 9, 15, 16 december.


Läs mer om Klassiskt Julbord


 

Boka bord nu!

Varken Heagård eller vår restaurang på Rejmes har plats för speciellt många gäster. Så för att kunna njuta av god mat, dryck och bästa service är rådet till dig att boka så snabbt du kan för att vara garanterad ett bord. Nedan ser du lediga dagar och priser.

 
  

Nio olika datum att välja mellan att boka:
 
 "Julbord Delyx" på Heagård
Torsdagar: 30/11, 7/12, 14/12 895:- ex. moms (1003:- inkl. moms)
Fredagar: 1/12, 8/12, 15/12 1025:- ex. moms (1148:- inkl. moms)
Lördagar: 2/12, 9/12, 16/12 985:- ex. moms (1103:- inkl. moms)
     
 Vårt "Klassiska Julbord" på restaurang Chalenius & Fredins
Torsdagar: 30/11, 7/12, 14/12 595:- ex. moms (667:- inkl. moms)
Fredagar: 1/12, 8/12, 15/12 725:- ex. moms (812:- inkl. moms)
Lördagar: 2/12, 9/12, 16/12 685:- ex. moms (767:- inkl. moms)
 
 
Bokning:
  
För att boka, mejla peter@chaleniusfredins.se eller ring 035 - 10 68 06.

 
 
 

”Tylöskog AB har ätit julbord på Chalenius & Fredins i flera år, och vi kommer fortsätta att göra det. Det är en fantastisk mix av modern och gammal hederlig julmat. Maten smakar alltid utsökt, och utbudet är nästan löjligt stort. Vill du göra något lyxigt för de anställda i år; ät julbordet på Chalenius & Fredins! / Jon Ruthström (Tylöskog AB)

"Efter att för första gången varit hos er på julbord så måste jag säga att jag är imponerad, vällagat med utmärkta smaker och arrangerat med känsla och på sätt som inte skapar köer vid maten. När kör ni julbord nästa år? Du kan boka in oss redan nu!" / Kent Bodmar (Sign Solutions)

"Ett julbord som verkligen var av världsklass från första tuggan till den sista, något som bara måste upplevas för att man skall förstå hur BRA det var." / Benny Aronsson (VBA Group)
   
  
Events
 

Events
 
Chalenius & Fredins erbjuder dig som kund alla typer av kompletta eventlösningar där maten också är en ytterst viktig del. Stor eller liten, du kan tryggt lita på oss, med 30 års erfarenhet vet vi vad som gör succé”.
   
Läs mer om våra olika event!
  
  
  
  

Följ oss i sociala medier
  
facebook instagram homepage
  
Logotype Besöksadress

Volvo Rejmes lokaler på
Kristinehedsvägen 1
302 44 Halmstad
Kontakt

035-10 68 06
peter@chaleniusfredins.se
 
Hemsida

www.chaleniusfredins.se
 
Adresskälla: Eget register, Bisnode, Nordic Marketing Data
 
Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, artikel 6, §1, stycke f: "Berättigat intresse" (mer information).
 
Vill du inte få mail av oss i fortsättningen så kan du
avregistrera dig här.