Till [$Namn] Visa i webbläsaren
 
Filmruta
  
  
  
The Non-Violence Torrent - vi gjorde filmen
Uppdrag: På Internet sprider sig 3D ritningar, som med ny teknik gör att vem som helst kan producera ett dödligt skjutvapen. The Non-Violence Project tillsammans med byrån Animal skapade ett nytt initiativ för att belysa faran och att göra det svårare för den som letar efter dessa filer för att printa sitt eget 3D vapen. Till initiativet behövdes en film som förklarar problemet och sprider budskapet i digitala kanaler.

Genomförande: Vi valde att skapa en film med viss dramatik. Med hjälp av bilder och musik med en nerv förstärker vi allvaret i problemet. Vi förtydligade budskapet genom att blanda filmat material med 3D grafik samt en speakerröst. Filmen spelades in av ett litet team i Stockholm med omnejd.
  
Vi förvandlar ideér till film
Con Leche Films - filmproduktionsbolag i Stockholm och Halmstad
Vi skapar rörligt material till alla plattformar – främst reklamfilm, social content, informationsfilm, produktfilm och varumärkesbyggande material. Vi producerar film åt företag i alla storlekar och är proffs på att anpassa våra produktioner efter idé och budget. Efter många års erfarenhet inom reklamfilm och TV-produktion vet vi vad som krävs för att göra riktigt bra film vare sig det handlar om att bygga varumärke, öka försäljning och kännedom eller profilera tjänster och produkter.
 
Ett urval av företag vi arbetat med
Adidas, Asics, Carlsberg, Huawei, iZettle, Nike, OBH Nordica, Pressbyrån, Reebok, Samsung, Sony, Stadium, Svensk Handel, Volvia, Åkestam Holst.
  
  
Bild
  
  
Vill du veta mer om vad vi kan göra för just dig och ditt företag?
Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.
  
Med vänliga hälsningar / Linn d’Aubigné & Isak Lindberg
 
linn@conleche.se
+46708981579
 
isak@conleche.se
+46702599203
   
Läs mer om oss här!
  
  
  
 
 
Facebook Instagram Vimeo

Conleche.se

08 - 21 00 50
hello@conleche.se

Stockholm
Högalidsgatan 52
117 30 Stockholm
  

Halmstad
ER-Konsult, Linjegatan 3B
302 50 Halmstad
  
  
 
Adresskälla: Nordic Marketing Data
 
Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, artikel 6, §1, stycke f: "Berättigat intresse" (mer information).
 
Vill du inte få mail av oss i fortsättningen kan du avregistrera dig
här.