Till [$Namn] Visa i webbläsaren
 
Filmruta
  
  
  
'The Swedish Carbonara' - vi gjorde filmen
Uppdrag: Con Leche Films fick i uppdrag av byrån Emakina att göra en kampanjfilm för varumärket Västerbottensost®. Svenska kocklandslagets Anders Karlsson tog här fram en svensk version av den klassiska rätten Carbonara - 'The Swedish Carbonara'.

Genomförande: Med ett litet film- och stillbildsteam producerade vi allt rörligt samt stillbilder till kampanjen under en dag i Stockholm. Vi skapade med hjälp av ljuset en så spännande miljö som möjligt i ett annars klassiskt restaurangkök. Filmen och stillbilderna syntes i Tv, sociala medier och print.
  
Vi förvandlar idéer till film
Con Leche Films skapar rörligt material till alla plattformar - främst reklam, social content och informationsfilm. Vi är proffs på att skräddarsy våra produktioner utefter idé och budget. Efter många års erfarenhet av reklamfilm och TV-produktion vet vi vad som krävs för att göra riktigt vass film.
 
Ett urval av byråer vi arbetat med
Animal, Barkas, Emakina, Obeya, Messieurs, Sinfo Yra, Wenderfalcks, Åkestam Holst m.fl.
 
Ett urval av varumärken vi arbetat med
Adidas, Audemars Piguet, Björn Axén, Carlsberg, Cervera, Försvarshögskolan, iZettle, Nike, OBH Nordica, Pressbyrån, Reebok, Samsung, Stadium, Svt, Tv4 m.fl.
  
  
Bild
  
  
Vill du veta mer?
Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

  
Med vänliga hälsningar
/ Con Leche Films

hello@conleche.se
08 - 21 00 50
   
Läs mer om oss här!
  
  
  
 
 
Facebook Instagram Vimeo

Conleche.se

08 - 21 00 50
hello@conleche.se

Con Leche Films

Högalidsgatan 42B
117 30 Stockholm
  
  
 
Adresskälla: Nordic Marketing Data
 
Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, artikel 6, §1, stycke f: "Berättigat intresse" (mer information).
 
Vill du inte få mail av oss i fortsättningen kan du avregistrera dig
här.