Till [$Namn]   Visa i webbläsaren
logotype
      
  
Har du någon gång haft drömmen att kunna skriva en bok? - Nu har du chansen!
  
Film
 
Följ med till Grand Val och Bretagne på en exklusiv skrivretreat den 5–9 juni
  
De som kommer att inspirera och dela sina kunskaper med dig är:
Cassandra Brunstedt: Journalist, bästsäljande författare & hälsoinspiratör.
Jenny Sunding: Författare, hälsoprofil och personlig tränare.
     
 
Retreaten för max 15 deltagare
  
Genom dagliga inspirationsföreläsningar, workshops, skrivövningar och generöst med egen skrivtid kommer denna retreat att ge dig grunderna och insikten av vad som behövs för att kunna skriva din framtida bok. Men icke att förglömma, fem härliga dagar på och runt slottet med goda luncher och middagar presenterade och serverade i slottets matsal av vår chef.
Som pricken över det berömda i:et kommer du också, om du vill, få möjlighet att delta i enkel yoga och morgonmeditation i slottsparken.
Cassandra och Jenny
CASSANDRA BRUNSTEDT är journalist som har arbetat som redaktör, redaktionschef och VD på magasin som ELLE Decoration, ELLE mat och vin och Metro Mode. Under en längre vistelse till Indien utbildade hon sig till yogalärare och har även vidareutbildat sig till holistisk coach. Cassandra har skrivit romanerna En enkel till Indien och Lyckliga gatan tur och retur samt fackboken Lyckomanualen.

JENNY SUNDING är journalist, personlig tränare, yogalärare och välkänd hälsoprofil som bland annat skrivit boken Yoga & jogga - den optimala träningskombomen.
     
För bokning eller mer information

För bokning eller för att få mer information om skrivretreaten på Grand Val, mejla info@grandval.nu eller ring 070 55 326 20.
   
  
Kursprogram och pris

Klicka på knappen nedan för att se kursprogram och pris:

 
Se kursprogram och pris

  
 
Galleribild 1 Galleribild 2 Galleribild 3
 
Slottet Le Grand Val och byn Combourg
  
Cassandra och Jenny valde att lägga sin skrivretreat till den plats i Europa som de tyckte vara den mest passande av många orsaker, framför allt med tanke på att det var just här som den franska romantiken tog sin början på 1800-talet.
     
 
Den franska romantikens fader
  
ChateaubriandDet var i borgen Combourg och byn med samma namn, som den kände författaren Francois-René de Chateaubriand växte upp. Han kallas med rätta den franska romantikens fader och hans främsta inspirationskälla var skogarna runt byn. Så här skriver han i en av sina böcker:
  
“Det var i skogarna kring Combourg som gjorde mig till den jag är, där jag började känna den första känslan av livsleda som följt mig genom livet och som varit min plåga och min lycka.”
   
Galleribild 4 Galleribild 5 Galleribild 6
 
Château du Grand Val är ett vackert litet slott med anor från 1400-talet och med en hänförande utsikt över dalen och byn Combourg. Domänen ägs och drivs sedan 30 år av det svenska paret Marie & Roland Nilsson (se bl.a artiklar i Hallandsposten och Expressen).
      
www.grandval.nu
  
  
 
logotype
Facebook Instagram Vimeo
Adress
  
Château du Grand Val
35 270 Combourg
Bretagne, France
Telefon
  
+46 (0)705-53 26 20
+33 (0)643 36 64 75
  
E-post
  
info@grandval.nu
  
  
 
Adresskälla: Eget register, Bisnode, Nordic Marketing Data
 
Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, artikel 6, §1, stycke f: "Berättigat intresse" (mer information).
 
Vill du inte ha sådana här mejl i fortsättningen kan du avregistrera dig på
denna sida så plockar vi bort dig från vår mejlinglista. Vill du ändra din e-postadress så kan du öppna denna sida.
 
Avsändare: Marie och Roland Nilsson d’Aubigné | Château du Grand Val | 35 270 Combourg, France | +46 (0)705-53 26 20 / +33 (0)643 36 64 75