TemplateZone    
High Impact eMail 5
High Impact eMail 5 är ett program som kan skapa nyhetsbrevsmallar av högsta klass. Via programmet har du tillgång till över 1000 mallar som du kan skapa egna nyhetsbrev av!
 
 
 
Skapar snabbt och enkelt mallar för nyhetsbrev
High Impact eMail 5 är ett program som kan användas för att skapa grundmallar till nyhetsbrev. Med programmet är det enkelt att skapa nyhetsbrevsmallar av hög klass utan att du behöver ha kunskaper i HTML-programmering eller vara någon designexpert.

Upp till 1000 färdiga mallar
Programmet levereras med 300 till 600 färdiga mallar (det exakta antalet beror på programversionen) som är kategoriserade efter olika teman och branscher, som t ex nyhetsbrev, annonser, produktpresentationer, inbjudningar, affärsmail, vykort osv. Det är lätt att redigera mallarna och anpassa dem med egna bilder och texter. Det finns dessutom ytterligare hundratals nyhetsbrevsmallar tillgängliga via tillverkarens hemsida och du har åtkomst till dem direkt från programmet. Kvalitén på de färdiga temamallarna är mycket bra och det går lätt att via en sökfunktion i programmet att hitta en mall för ett specifikt användningsområde.

Samverkar med SamLogic MultiMailer 2013
High Impact eMail 5 samverkar med e-postverktyget SamLogic MultiMailer 2013, så när du tagit fram din nyhetsbrevsmall i High Impact EMail 5 så öppnar du mallen i MultiMailer och infogar texter, bilder, fält, avprenumerationslänk mm. Därefter har du ett färdigt nyhetsbrev som håller högsta klass när det gäller design.

Inbyggd bildeditor
Programmet har en inbyggd bildeditor med funktioner som vanligtvis bara finns med i dyrare, mer komplicerade bildbehandlings-program. Med bildeditorn kan du bl a:

  • beskära, ändra storlek och rotera bilder för att de ska passa in i olika formar (cirklar, rundade kanter, hål, etc.)

  • dra och släppa bilder till valfri position

  • ändra ljusstyrka, kontrast och transparens

  • använda gråskala, rörelse- och ljuseffekter samt flera andra effekter

Färg och temaväljare
High Impact eMail 5 har en inbyggd färghanterare som hjälper dig att ändra färger på färdiga mallar. Du kan välja färger från befintliga färgpaletter eller skapa en egen med hjälp av färgväljaren i programmet. Med temaväljaren kan du spara din egen uppsättning färger som ett färgtema och tillämpa det på andra färdiga mallar. Med temaväljaren kan du också importera och exportera färgteman. 
 

 
Professional och Platinum

High Impact EMail 5
finns i två olika versioner: Professional och Platinum. I Professional ingår över 300 mallar och i Platinum över 600 mallar. Det finns dessutom ytterligare hundratals nyhetsbrevsmallar tillgängliga via tillverkarens hemsida.

  
    
 
Mallgalleri - exempel på mallar
 
 
Priser & beställning
 
 
 

 
Beställ
  
 
Se även:
  
SamLogic MultiMailer
  


  
Skicka nyhetsbrev med MultiMailer