MultiMailer har numera en helt egen webbsajt. Besök den här.
SamLogic  Click here for English text  
MultiMailer 2024
Med vårt nyhetsbrevsverktyg SamLogic MultiMailer kan du skapa & skicka ut personligt utformade nyhetsbrev via e-post till kontakterna i dina e-postlistor, snabbt och enkelt.
 
MultiMailer med ett nyhetsbrev för ett flygbolag öppnat. Klicka på bilden för att se hela nyhetsbrevet.   Med MultiMailers funktioner för statistik kan du se hur många som öppnar och klickar i dina nyhetsbrev. Klicka på bilden för att läsa mer.
 
Många företag använder idag e-post i sin marknadsföring när de ska kommunicera med sina kunder men den stora mängden e-post som skickas gör att kraven på nyhetsbrevens utformning ökar. Nyhetsbrev som inte har snygg design och anpassas efter mottagaren blir inte lästa i den omfattning som de borde. E-postlistor som inte är i bästa möjliga skick medför också att många nyhetsbrev aldrig når fram. Nyhetsbrevsverktyget MultiMailer har tagits fram för att hantera just dessa saker.
 
Klicka på bilden för att starta filmen om MultiMailer (filmen visas i ett eget fönster).Ökar läsfrekvensen på dina nyhetsbrev
MultiMailer är ett träffsäkert e-postverktyg som underlättar för alla som skickar ut eller vill skicka ut nyhetsbrev och annan typ av information via e-post till sina kunder, anställda och föreningsmedlemmar. Programmet skapar nyhetsbrev vars innehåll anpassas automatiskt efter varje enskild e-postmottagare. Breven blir då mer personliga vilket höjer läsfrekvensen avsevärt. E-postadresser, namn och annan information kan importeras enkelt från adressböcker, databaser och CRM-system.
 
Skapa nyhetsbrev med snygg design
Med MultiMailer kan du snabbt och enkelt skapa nyhetsbrev, och andra typer av e-brev, med snygg och tilltalande design. Breven kan innehålla bilder, ljud, spalter, sidhuvud, grafik mm.
 
Du skapar dina nyhetsbrev mm med hjälp av en interaktiv visuell guide och en inbyggd ordbehandlingsliknande editor.
 
Stöd för sociala medier
I MultiMailer ingår även stöd för sociala medier i nyhetsbrev,  t.ex Facebook, Twitter, Instagram och LinkedIn.
 
Prenumerationer och avregistreringar
E-postlistor är en färskvara. Nya prenumeranter tillkommer ständigt och andra väljer att avsluta en prenumeration. Att hantera detta manuellt är ofta tidskrävande så därför ingår det i MultiMailer ett automatiskt system för hantering av prenumerationer och avregistreringar. Kontaktuppgifter i prenumerationer (t.ex e-postadress, namn mm) kan läsas in till utskickslistor på ett enkelt sätt och personer som avregistrerat sig spärras automatiskt från fler utskick. Färdiga webbformulär på flera olika språk ingår.
 
Effektiv hantering av e-poststudsar
När man skickar ut ett större antal e-postmeddelanden kommer alltid ett antal i retur - det uppstår sk studsar. En e-poststuds uppstår t ex om en e-postadress är felaktig, har upphört att existera eller om mottagarens brevlåda är full. Har man ett fåtal studsar kan detta hanteras manuellt, men är studsarna många blir det närmast omöjligt. MultiMailer hanterar detta automatiskt.
 
Exempel på företag som köpt MultiMailer:  
 
Statistik och analys av e-postutskick
Att kunna analysera sina e-postutskick är helt avgörande för att man ska kunna göra framgångsrika e-postkampanjer. Med MultiMailer kan du se hur många av dina nyhetsbrev som blivit öppnade eller fått klick på länkar, vem som öppnat eller klickat, när nyhetsbreven öppnats, samt jämföra olika utskick med varandra och se vilka som fungerat bäst. Läs mer här.
 
 
Anpassad för GDPR
MultiMailer är anpassad för GDPR (EU:s dataskyddsförordning). Exempelvis kan personuppgifter skyddas och datakälla anges.
 
Många användningsområden
MultiMailer är ett flexibelt verktyg som kan användas i många sammanhang. Bl a kan programmet användas för att skicka ut nyhetsbrev, enkäter, produktinformation, pressreleaser, inbjudningar, prislistor, julkort, broschyrer mm.
 
Finns i en Standard, Professional och Enterprise-version
SamLogic MultiMailer finns i en Standard, Professional och Enterprise-version. Vilken version som passar just dig beror på vilka behov du har och vilken funktionalitet du är ute efter. Information om vad som skiljer versionerna åt finns på denna sida.
 
E-postserver för utskick ingår
I MultiMailer Professional och Enterprise ingår en auktoriserad e-postserver som kan användas för e-postutskick. Om du saknar en egen e-postserver så kan du använda vår utskicksserver för dina nyhetsbrevsutskick.
 
 
Mer information om MultiMailer 2024
  
Nyheter i denna version
  
Vanliga frågor om MultiMailer (FAQ)
 
 
Egenskaper
  
Exempel på nyhetsbrev
  
Systemkrav för MultiMailer 2024
 
   
 
Prova MultiMailer 2024 gratis under 1 månad!
 
 
Beställ MultiMailer 2024
 
  


 
Beställ
  
 
 
SamLogic