SamLogic MultiMailer 2022 - exempel på nyhetsbrev

  
Med SamLogic MultiMailer kan många olika typer av nyhetsbrev, och andra typer av e-post, skickas ut. Här nedan visas några exempel. Klicka på länkarna på denna sida för att se själva exemplet. Exemplen öppnas i ett nytt fönster.
  
Nyhetsbrev - med informationsartiklar
  

 
Ett vanligt användningsområde för MultiMailer är att skicka ut faktabaserad information och artiklar om befintliga produkter. Klicka på länken nedan för att se ett exempel av vårt eget nyhetsbrev som innehåller sådan information:
  
SamLogic Nyhetsbrev - Nr 3 / 2009
 
 

 
Även om du inte säljer produkter kan du använda MultiMailer för att skicka ut nyhetsbrev med annan typ av information. Exemplet nedan visar hur ett sådant nyhetsbrev skulle kunna vara utformat:
 
Nyhetsbrev - Nyhetsbladet
Nyhetsbrev - med erbjudanden
 
Flygbolag/resebolag
 


MultiMailer kan användas för att skicka ut erbjudanden och kampanjer som är paketerade på ett snyggt och professionellt sätt. Exemplet nedan visar ett nyhetsbrev för ett flygbolag:
 
FlyWay - Flygbolag/resbolag

SemesterExempel på ett nyhetsbrev för ett värdshus:
  
Bedaröns Värdshus
 
 
Skönhetssalong
 


Exemplet nedan visar ett nyhetsbrev för en skönhetssalong. Genom att kombinera text med bilder på ett tilltalande sätt så kommer många att läsa nyhetsbrevet:
 
Beauty Salong - Skönhetssalong

MataffärExempel på ett nyhetsbrev för en stormarknad:
 
Satsuma Stormarknad
Nyhetsbrev - med produktnyheter
 

 
Vill du informera dina kunder om när en ny produkt eller en ny version av en befintlig produkt är färdig så är SamLogic MultiMailer verktyget för dig. Här nedan visas ett exempel på ett nyhetsbrev som vi använde för att marknadsföra SamLogic MultiMailer 2008 då den släpptes:
 
Ny version av SamLogic MultiMailer - Långt brev
 
 

 
Ibland kan ett kort nyhetsbrev med nyheter ge en bättre effekt än ett långt brev. Ett kort brev bör betona och lyftfa fram de viktigaste nyheterna i en ny produkt. I exemplet nedan visar vi ett kort nyhetsbrev som vi skapade när vi marknadsförde SamLogic MultiMailer 2008:
 
Ny version av SamLogic MultiMailer - Kort brev
Information från utbildningsföretag
  

   

Om du arbetar på ett företag som bedriver utbildningar och kurser så kan MultiMailer användas för att skicka ut information om kurser och kursdatum. Du kan även använda MultiMailer för att skicka information till elever under pågående kursverksamhet. Exempel:

Utbildningscentrum - Kursversamhet
 
Information från föreningar och idrottsklubbar mm
  

 
Många föreningar använder Multimailer för att skicka ut nyhetsbrev. Här finns ett exempel för ett astronomisällskap:
  
Cygnus Astronomiska Sällskap
  

 
Även många idrottsklubbar använder Multimailer för att skicka ut nyhetsbrev. Här ett nyhetsbrev för en fotbollsklubb:
  
IFK HULK - Fotbollsklubb
 
Julkort och andra e-vykort
 

 
 
Med SamLogic MultiMailer kan du också skicka ut personliga julkort, och andra typer av e-vykort, till dina kunder, anställda och leverantörer. Här nedan visas några exempel på e-julkort som kan skickas ut:
  
Julkort - 1 Julkort - 5
Julkort - 2 Julkort - 6
Julkort - 3 Julkort - 7
Julkort - 4 Julkort - 8
    
Restaurangmenyer
 

  

Driver du en restaurang så kan du använda SamLogic MultiMailer för att skicka ut veckans meny via e-post. Genom att skapa ett e-postbrev med snygg design så får du också en säljande effekt på brevet. Exempel:
 
Restaurangmeny - Restaurang Skeppskajen
 
Exempel från våra kunder
 
Vi har många kunder som använder MultiMailer, både stora och små företag. Här nedan visar vi exempel på nyhetsbrev som två av våra kunder skickar ut med MultiMailer:
 
Dustin
 

 
Dustin som är Sveriges största e-handelsföretag, använder MultiMailer för att regelbundet skicka ut information om deras produkter, inklusive erbjudanden. Klicka på länken nedan för att se ett exempel på deras nyhetsbrev:
  
Dustin - Nyhetsbrev
  
Glasets Hus i Orrefors
 

 
Glasets Hus i Orrefors säljer kristaller (t.ex skålar, glas, vaser, ljuslyktor) med handgravyr. De använder MultiMailer för att skicka ut erbjudanden mm till sina kunder. Klicka på länken nedan för att se ett exempel på deras nyhetsbrev:
  
Glasets Hus i Orrefors - Nyhetsbrev
 
  
  
< Tillbaka
  
 
SamLogic