OBS! Du kan också läsa det här brevet på nätet  Klicka här!
Nya interaktiva möjligheter med MultiMailer 2003! Senaste information om MultiMailer 2003!
  Tipsa oss om en nyhet!
Tjäna tusenlappar.
08-123 45 67
tips@nyhetsbladet.se
HEMSIDAN TORSDAG 20 FEBRUARI 2003

INNEHÅLL:
ledare
extra
storgräl
it-experten
din e-post


Nytt revolutionerande program för e-post imponerar på börsen

New York-börsen Introduktionen av SamLogic MultiMailer 2003 fick New York-börsen att göra ett glädjeskutt i kursutvecklingen. Det här programmet kommer att förändra hela vårt sätt att se på e-post och Internet, säger en av dom stora aktörerna på börsen.

Storgräl mellan jättarna
Ett praktgräl har brutit ut mellan branschens jättar. Miracle's VD Larry Eliasson går till hårt angrep på Macrosoft's VD Steve Palmér. Han är ute och seglar - säger Eliasson ang Palmér's löften om prestanda och leveranser.

IT-expert Lisa MarklandIT-experten granskar och ger goda råd
Vår IT-expert Lisa Markland granskar i en spännande artikel nya SamLogic MultiMailer 2003 och ger tips & goda råd om nya användningsområden.

ledare innehåll
Chefredaktör Anders E. FrolicHej [$Fornamn]!

Välkommen till vår helt nya design av Nyhetsbladet! Vi använder numera det fantastiska verktyget SamLogic MultiMailer 2003 för att skapa och skicka ut Nyhetsbladet.

Detta kommer att ge oss nya helt nya och spännande möjligheter att kommunicera direkt med dig [$Fornamn]. Fler intressanta förändringar väntar i kommande nummer.

Jag ska också påpeka att alla liknelser med andra eventuella konkurrenter och tidningar är en ren tillfällighet och inget vi medvetet eftersträvar.

Som du vet [$Fornamn] har vi en lite skämtsam ton här på firman och just den här utgåvan av Nyhetsbladet ska du inte ta på allt för stort allvar, när det gäller innehåll. Det viktigaste är att du får en känsla för vad vi numera kan åstadkomma med SamLogic MultiMailer 2003.

Chefredaktör Anders E. Frolic

EXTRA innehåll

New York-börsen i glädjeyra

New York-börsen
New York-börsen
Foto: PA
Efter en lång svacka är det hausse på Wallstret.
  Dramatiska scener utspelade sig under dagen, och i natt dansade man på gatorna i New Yorks finanskvarter.
  Orsak - SamLogic MultiMailer 2003.

  Det var länge sedan man såg så många glada miner på börsgolvet här i New York, entusiasmen var påtaglig.
  Ganska snart stod det klart vad som orsakat denna börsyra - introduktionen av SamLogic MultiMailer 2003 som skett tidigare under dagen.
  Det här programmet kommer att förändra hela vårt sätt att se på e-post och Internet, säger en av dom stora aktörerna på börsen.
  Samstämmiga röster är överens om att detta är applikationen som kommer att bryta det förlamande stämningsläge som en längre tid rått i IT-branschen bland investerare, riskkapital och banker.
 
E-post & telefoner går varma hos mäklarna
Glad mäklare i New York
Glad mäklare i New York
Foto: PA
  Det har varit svårt att få någon längre pratstund med mäklarna, som är fullt upptagna med nya kunder.
  I sorlet på börsen är de enda ord som hörs - Buy, Buy, Buy!
  Det återstår dock att se om denna börsuppgång är stabil och pålitlig. Många analytiker hävdar dock att tåget inte går att stoppa när det väl rullat igång.
  Vi är många som väntat på det här, säger chefsanalytiker Dave Funds.

storgräl innehåll
Storgräl mellan jättarna
Larry Eliasson & Steve Palmér
Larry Eliasson & Steve Palmér
Foto: PA
Relationerna har länge varit ansträngda mellan mjukvaruföretagen Miracle och Macrosoft.
  Nu har konflikten blossat upp ytterligare.
  Larry Eliasson går till hårt angrep på Steve Palmér. Han är ute och seglar - säger Eliasson ang Palmér's löften om prestanda och leveranser.

  Knappt har det gamla grälet om vems databas som är snabbast lagt sig, förrän nästa storkonflikt blossar upp.
  Så sent som förra månaden anklagade Steve Palmér Miracle för oegentliga mätmetoder. Rykten gjorde gällande att Steve Palmér hade bevis för att Miracle nått sina goda mätresultat i ett flygplan på mycket hög höjd, där gravitationen har mindre påverkan på klockor och mätapparatur.
  - Rent nonsens, dementerade Larry Eliasson och ifrågasatte istället Steve Palmér personliga hälsa.
  Den nya stötestenen rör Steve Palmér's uttalande att Macrosoft kommer att släppa en applikation som tar upp kampen med SamLogic MultiMailer 2003 under andra kvartalet.
  Larry Eliasson gick direkt ut med ett pressmeddelande som redovisade att Miracle redan har en liknande applikation klar. Problemet är bara att kunderna inte kan läsa manualer och licensavtal på rätt sätt, säger Eliasson. Han ifrågasatte också om Macrosoft avsåg andra kvartalet i år, eller nästa år.
  Steve Palmér väntas inom kort komma med en replik på Larry Eliasson's pressmeddelande.

it-experten innehåll
IT-expert Lisa Markland
IT-expert Lisa Markland
Foto: Nyhetsbladet
IT-experten granskar och ger goda råd
Vår IT-expert Lisa Markland har tittat närmare på nya SamLogic MultiMailer 2003.
  Hon betygsätter och ger goda råd om nya användningsområden.

  Jag blev förbluffad över hur enkelt det är att använda SamLogic MultiMailer 2003, det mesta ligger på rätt ställen i gränssnittet.
  Det känns direkt naturligt och behagligt att använda SamLogic MultiMailer 2003. Många andra liknande program har en betydligt höger inlärningströskel. Redan efter 15 minuter kände jag mig säker på det mesta.
  Programmet är stabilt och fritt från buggar. Jag ger SamLogic MultiMailer 2003 högsta betyg, fem plus.
 
Nya användningsområden
  För dig som snabbt och lätt behöver nå ut till många personer, kunder, medlemmar etc, är SamLogic MultiMailer 2003 det perfekta verktyget.
  Du kan enkelt koppla dom brev du skapar i SamLogic MultiMailer 2003 till en databas och på så sätt få en personlig prägel på dina utskick.
  Du kan använda HTML för att skapa en professionell och snygg design i dina brev. Allt du kan göra på webben kan du nu också göra i e-posten. Ett klart fall framåt!
  Med hjälp av extra tjänster kan du t o m koppla funktioner mot en server så att dina brev blir interaktiva. Detta är perfekt för att t ex samla in uppgifter eller ta emot order från dina kunder.
  Det är i princip bara din egen fantasi som sätter begränsningarna för användandet av SamLogic MultiMailer 2003. Lycka till!

   
    
Du får detta nyhetsbrev eftersom du registrerat dig för en prenumeration. Vill du inte längre ha detta nyhetsbrev så kan du avregistrera dig här.
   
Copyright (c) Nyhetsbladet