mailbox SamLogic MultiMailer Nyhetsbrevstjänster
SamLogic MultiMailer Nyhetsbrevstjänster hjälper dig att uppnå bra resultat
med din e-postmarknadsföring.

 
SamLogic MultiMailer Nyhetsbrevstjänster
pilFörenklar och effektiviserar din e-postmarknadsföring
 
Om man prenumererar på e-postverktyget SamLogic MultiMailer så får man tillgång till flera olika nyhetsbrevstjänster utan extra kostnad, som gör det enklare att skapa och skicka ut nyhetsbrev, underhålla e-postadresslistor samt analysera och följa upp e-postutskick. Dessutom får man alltid tillgång till den senaste versionen av SamLogic MultiMailer – Sveriges mest populära e-postverktyg för nyhetsbrev.
 
Följande nyhetsbrevstjänster ingår när man prenumererar på SamLogic MultiMailer:

MultiMailer Newsletter Editor
MultiMailer Newsletter Editor
Gör att du får tillgång till en svensk molnbaserad HTML-editor specialanpassad för nyhetsbrev.
Läs mer om MultiMailer Newsletter Editor.


Automatisk inläsning av e-poststudsar
Automatisk inläsning av e-poststudsar
När man gör e-postutskick så kommer en del nyhetsbrev tillbaka i retur – de ”studsar” tillbaka. I MultiMailer finns flera olika funktioner som hanterar dem på ett effektivt sätt. Läs mer om hur MultiMailer läser in e-poststudsar och varför det är viktigt att hantera e-poststudsar korrekt.

Inläsning av nyhetsbrevsprenumerationer och avanmälningar
Inläsning av nyhetsbrevsprenumerationer och avanmälningar
MultiMailer har funktioner och färdiga internetformulär (på 7 språk) för att hantera nya nyhetsbrevsprenumeranter, byte av e-postadress och avanmälning från en nyhetsbrevsprenumeration.
Läs mer om hur MultiMailer hanterar prenumerationer och avregistreringar.


Statistik och analys av e-postutskickStatistik och analys av e-postutskick

I MultiMailer kan du få fram detaljerad statistik för dina utskick och även se vem som öppnat dina nyhetsbrev och på vilka länkar nyhetsbrevs-mottagarna klickat på. Genom att kunna analysera e-postutskicken så uppnår du bättre resultat med din e-postmarknadsföring.
Läs mer om MultiMailers statistik- och analysfunktioner.MultiMailers uppladdningsfunktion av nyhetsbrevskopiorMultiMailers uppladdningsfunktion av nyhetsbrevskopior
MultiMailer kan publicera en kopia av ditt nyhetsbrev på webben, på en webbsajt med det neutrala domännamnet nyhetsbrevkopia.se. Det sker väldigt enkelt och smidigt, du behöver bara trycka på en knapp så laddas nyhetsbrevet upp till servern inkl. tillhörande bilder. Läs mer om vilka fördelar du uppnår med att använda uppladdningsfunktionen av nyhetsbrevskopior.

 
  

SamLogic MultiMailer Prenumeration - Mer information
Klicka på länken nedan för att läsa mer om fördelarna med att prenumerera på SamLogic MultiMailer:
 
Läs mer om SamLogic MultiMailer Prenumeration
 
 
SamLogic MultiMailer Nyhetsbrevstjänster - Mer information
SamLogic MultiMailer Nyhetsbrevstjänster kan också beställas separat, utan en prenumeration på MultiMailer. Klicka på länken nedan för att läsa hur man gör det och vad det kostar:
 
Priser och beställning
 
 
 
SamLogic