Vilka kontakter har klickat på länkar i ditt nyhetsbrev?


Kontakter som klickat på en länk i ett nyhetsbrev markeras med en speciell symbol.Med MultiMailer kan du se vilka kontakter som klickat på länkar i ditt nyhetsbrev - och även se vilka länkar som kontakterna klickat på! De kontakter som klickat på en länk i ditt nyhetsbrev markeras med den grafiska symbolen i programmets mailing-lista (se bild till höger).

Med en knapptryckning kan du se vilka länkar som en specifik kontakt klickat på. Du kan även på ett enkelt sätt markera alla kontakter som klickat på länkar i ditt nyhetsbrev och exportera information till exempelvis Microsoft Excel. Alternativt så kan du göra ett speciellt utskick riktat enbart till dem.
 
 
Statistik över klickade länkar
 
Alla diagram i MultiMailer kan nu visa statistik över klickade länkar. Via en alternativruta längst ned till höger i en diagramruta kan du slå på och av visning av klickstatistik. På denna sida ser du exempel på ett diagram med klickstatistik.

Du kan även, på ett lätt sätt, få fram statistik över antal klick per länk i ett nyhetsbrev som skickats ut. Läs mer här.
 
 
En översiktsrapport, med detaljerad information om klickade länkar, kan nu skapas
 
Du kan nu skapa en överskådlig översiktstrapport från MultiMailer, som visar hur ett e-postutskick gått. Rapporten visar bland annat detaljerad information om klickade länkar. Exempelvis kan du se hur många klickar som varje länk fått, samt även se vilka kontakter som klickat på en specifik länk. Rapporten innehåller även statistik om det utförda e-postutskicket.

En omfattande rapport i ett Excel-kompatibelt format kan nu skapas från MultiMailer. Klicka på bilden för full storlek.
(Klicka på bilden för att se den i full storlek. Bilden öppnas i ett nytt fönster.)

Rapporten sparas i ett Excel-kompatibelt format och kan öppnas med Microsoft Excel (version 2002 till 2013).
 
 
Mer information
 
vår blogg finns mer detaljerad information om de nya statistikfunktionerna som hanterar klickade länkar i nyhetsbrev.
 
  
< Tillbaka
Statistikfunktionerna som nämns ovan i ingår i SamLogic MultiMailer / Professional och kräver ett konto hos oss. Ett 3-månaders gratis konto ingår alltid vid köp av MultiMailer, därefter kostar kontot 95 kr/månad.
  
  
 
SamLogic