Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här: http://www.samlogic.com/nyhetsbrev/2011-05

 SamLogic Nyhetsbrev - Nr 5/11

INNEHÅLL

Förord
E-postadresser i gott skick – källan till god kundvård och bra affärer
Gratis nyhetsbrevsmallar till MultiMailer
7 fördelar med  att publicera nyhetsbrev på Internet
Utförlig hjälpdokumentation och handbok


FÖRORD

Hej [$Fornamn]!

I detta nyhetsbrev så presenterar vi en ny artikel som beskriver hur du underhåller dina kontaktlistor för att uppnå bra resultat när du gör e-postutskick samt vad du ska tänka på när du ska välja en adressleverantör för att utöka din kunddatabas.

Många har frågat var man kan hitta bra nyhetsbrevsmallar och i det här nyhetsbrevet tipsar vi om var du kan ladda ner professionella nyhetsbrevsmallar som du kan använda i SamLogic MultiMailer för att lättare kunna ta fram nyhetsbrev med snygg design.

Vi tar också upp varför det är bra att publicera kopior av dina nyhetsbrev på din hemsida och hur du gör det automatiskt med SamLogic MultiMailer.

Med vänliga hälsningar
Anders Persson
SamLogic
 


E-POSTADRESSER I GOTT SKICK – KÄLLAN TILL GOD KUNDVÅRD

För att dina e-postutskick ska vara så effektiva som möjligt så bör du se till att din databas / ditt register med e-postadresser och andra kontaktuppgifter uppdateras regelbundet. E-postadresserna bör även vara personliga så att rätt person får den information som du skickar ut.
 
Om du ska köpa in nya e-postadresser och andra kontaktuppgifter så är det även viktigt att du identifierar din målgrupp så att den information som du skickar till dem blir relevant.

Du kan läsa mer om hur du underhåller dina e-postadresser och vad du ska tänka på när du ska köpa e-postadresser till nya kundprospekt i denna artikel på vår hemsida:

Så håller du databaser/register med e-postadresser i gott skick


GRATIS NYHETSBREVSMALLAR TILL MULTIMAILER

När du ska skapa en bra design på ditt nyhetsbrev så kan det vara väldigt tidsbesparande att utgå från en HTML-mall, där grunddesignen på nyhetsbrevet är färdig och du behöver bara modifiera mallen med egna bilder och texter såsom logotype och kontaktuppgifter.

På sajten FREE Email Templates finns många gratismallar som du kan använda som grund för dina nyhetsbrev. Dessa mallar är helt kompatibla med SamLogic MultiMailer.

 

Mallarna ser bra ut i alla större e-postklienter som Microsoft Outlook, Microsoft Hotmail, Google Gmail, Yahoo! Mail, Apple Mail och Lotus Notes m fl. Mer information om de gratis nyhetsbrevsmallarna kan du läsa om i följande blogginlägg:

Gratis mallar till nyhetsbrev


ANNONS


 
Jag vill ha mer information om DataDIA


7 FÖRDELAR MED ATT PUBLICERA NYHETSBREV PÅ INTERNET

I nyhetsbrevsverktyget SamLogic MultiMailer finns en inbyggd funktion som automatiskt kan ladda upp en kopia av dina nyhetsbrev på din hemsida. Hur du aktiverar denna funktion i SamLogic MultiMailer finns beskrivet i det här programtipset.

Om du publicerar en kopia av dina nyhetsbrev på Internet så uppnår du flera fördelar, vilka beskrivs i detta blogginlägg:

7 fördelar med att publicera nyhetsbrev på Internet


UTFÖRLIG HJÄLPDOKUMENTATION OCH HANDBOK

Till alla SamLogics program finns det utförlig hjälpdokumentation som förklarar hur du ska använda olika funktioner i programmen. Det snabbaste sättet att hitta rätt hjälpavsnitt är att trycka F1 i en dialogruta, flik eller ett fönster. Då får du direkt information om den del av programmet som du befinner dig i.

Alla program (version 2010 och nyare) levereras även med en omfattande handbok i formatet PDF som du både kan skriva ut och läsa direkt på datorskärmen. Hur exempelvis handboken till nya SamLogic MultiMailer 2011 ser ut kan du se genom att klicka på länken nedan:

Handbok till SamLogic MultiMailer 2011  
 

MÅNADENS ERBJUDANDE
Gäller t o m 31 maj

Två introduktionserbjudanden på nya MultiMailer 2011
 


 
MULTIMAILER 2011
 STANDARD

Detta ingår:
- MultiMailer 2011 / Std
- 1 års uppdateringar
- 1 års supportavtal
- 1 års e-postservertjänst

Pris: 1990 kr
 
Läs mer här


MULTIMAILER 2011
PROFESSIONAL

Detta ingår:
- MultiMailer 2011 / Pro
- 1 års uppdateringar
- 1 års supportavtal
- 1 års e-postservertjänst
- 1 års statistikhantering

Pris: 2490 kr
 
Läs mer här


Order

Demos

Se även:
Blogg - SamLogic
Twitter - SamLogic
SamLogic | Fågelviksvägen 9 | 145 84 Stockholm | 08-531 83 900 | mail@samlogic.com | www.samlogic.com
   

Detta mail skickades ut med SamLogic MultiMailer.
Vill du inte ha sådana här mail i fortsättningen kan du avregistrera dig på denna sida så plockar vi bort dig från vår mailing-lista.