Kan du inte läsa detta nyhetsbrev? Klicka här: http://www.samlogic.com/nyhetsbrev/2014-04

 SamLogic Nyhetsbrev - Nr 4/14 ([$Dag] [$Manad] [$Ar])

INNEHÅLL

Förord
E-postmarknadsföring vs Facebook, vilket är bäst?
Tips 1 för att minska storleken på nyhetsbrev
Tips 2 för att minska storleken på nyhetsbrev
Tips 3 för att minska storleken på nyhetsbrev


FÖRORD

Hej [$Fornamn]!

I det här nyhetsbrevet kan du läsa om en jämförelse mellan e-postmarknadsföring och att använda Facebook som marknadsföringskanal. Du får också 3 tips på hur du kan minska storleken på dina nyhetsbrev och därmed uppnå flera fördelar.

Med vänliga hälsningar
Anders Persson
SamLogic
 


E-POSTMARKNADSFÖRING VS FACEBOOK

Idag finns många olika kanaler man kan använda för att marknadsföra och sälja produkter och tjänster och det blir allt svårare att veta vad man ska använda. Helst borde man förstås använda alla kanaler men av tidsmässiga och ekonomiska skäl blir det ofta svårt så då gäller det att välja de kanaler som ger bäst resultat.

I den här bloggposten jämförs e-postmarknadsföring och Facebook där olika för- och nackdelar presenteras för de olika kanalerna:

E-postmarknadsföring vs Facebook, vilket är bäst?


TIPS 1 FÖR ATT MINSKA STORLEKEN PÅ NYHETSBREV

Du uppnår flera fördelar om du kan minska (fil)storleken på dina nyhetsbrev: det går fortare att genomföra e-postutskicket, belastningen på e-postservern minskar och de som får betala per nedladdad MB blir inte irriterade pga att nyhetsbrevet är så stort.

Nyhetsbrevsstorleken kan minskas genom att filstorleken på de bilder som ingår i nyhetsbrevet optimeras. Bl a så är upplösningen på en bildskärm begränsad så många använder bilder med onödigt hög upplösning i sina nyhetsbrev.

Minska bildstorleken med SamLogic Image Resizer
I vårt e-postverktyg MultiMailer ingår ett bildkonverteringsprogram som heter Image Resizer (se menyvalet Verktyg - Anpassa bilder för nyhetsbrev) som kan användas för att optimera dina bilder.Läs mer om detta på vår blogg, där det även finns en YouTube-video som visar hur lätt det är att använda Image Resizer:

Tips för att minska storleken på dina nyhetsbrev


NY MULTIMAILER-FILM
 
Klicka på bilden för att se filmen
 
Klicka här för att starta MultiMailer-filmen


TIPS 2 FÖR ATT MINSKA STORLEKEN PÅ NYHETSBREV

Vill du minska nyhetsbrevsstorleken ännu mer så kan du använda bildlänkar när du infogar bilder i ditt nyhetsbrev, dvs du länkar till bilder som ligger på Internet istället för att välja dem från din hårddisk.

Genom att välja menyvalet Infoga – Infoga bildlänk i MultiMailer kan du skapa Internetlänkar till bilderna.Internetpubliceringsfunktionen skapar bildlänkar automatiskt
I MultiMailer 2014 finns en publiceringsfunktion som laddar upp kopior av nyhetsbrev till Internet och i samband med det så laddas även bilderna upp till Internet och bildlänkar skapas automatiskt för bilderna. Läs mer om detta på vår blogg:

Hur du laddar upp nyhetsbrevskopior på Internet


TIPS 3 FÖR ATT MINSKA STORLEKEN PÅ NYHETSBREV

Om du bifogar en fil tillsammans med ditt nyhetsbrev så kan mejlet bli väldigt stort och förutom att du inte uppnår de fördelar som togs upp i tips 1 ovan så finns det en ökad risk att ditt nyhetsbrev stoppas av olika filter och brandväggar som inte tillåter bifogade filer. Men det finns en lösning på detta problem också.

I MultiMailer kan du infoga klickbara Internetlänkar till exempelvis Internetsidor, dokument, bilder och ljud och genom att utnyttja den funktionen kan du länka till den bifogade filen istället.

I det här tipset visar vi hur du kan lägga in en länk till ett PDF-dokument som finns på Internet:

Tips: Hur du skapar en Internetlänk till ett PDF-dokument

MÅNADENS ERBJUDANDE
Gäller t o m 28 februari

Du kan nu beställa två olika MultiMailer-versioner till extra förmånliga kampanjpriser:


 
MULTIMAILER 2014/
 PROFESSIONAL

Detta ingår:
- MultiMailer 2014 / Pro
- MultiMailers extratjänster
- Support / uppdateringar

Pris:
2790 kr eller 195 kr/mån
 
Läs mer här


MULTIMAILER 2014/
 ENTERPRISE

Detta ingår:
- MultiMailer 2014 / Ent
- MultiMailers extratjänster
- Support / uppdateringar

Pris:
3790 kr eller 229 kr/mån
 
Läs mer här


ANDRA PRODUKTER

Order

Demos

SE ÄVEN

Blogg - SamLogic
Twitter - SamLogic
SamLogic Software | Box 102 | 135 23 Tyresö | 08-531 83 900 | mail@samlogic.com | www.samlogic.com
   

Detta mail skickades ut med SamLogic MultiMailer.
Vill du inte ha sådana här mail i fortsättningen kan du avregistrera dig på denna sida så plockar vi bort dig från vår mailing-lista.