Hej [$Fornamn]!
MultiMailer
Ref. till att du har ett aktivt MultiMailer-supportavtal.

Jag hoppas att allt är bra i dessa tider och att du har nytta av e-postverktyget SamLogic MultiMailer.

Fredag 5 mars efter klockan 21.00 så kommer det att ske en säkerhetsuppdatering av e-postservern som MultiMailer använder och även MultiMailer kommer att uppdateras i samband med det. Så det kommer inte att gå att skicka ut e-post efter klockan 21 på fredag. Vi beräknar att tjänsten fungerar igen nästa dag, lördag 6 mars.

Du kommer att behöva ladda hem och installera en uppdatering av MultiMailer innan du kan skicka ut e-post igen, fr.o.m 6 mars. Vi kommer att mejla dig en nedladdningslänk så fort uppdateringen finns tillgänglig (vilket beräknas ske under lördagen den 6 mars).
 
  
Bra att veta
- Planerar ni att göra utskick under fredagen den 5 mars så måste ni göra dem före kl. 21.
- Planerar ni att göra utskick under lördagen den 6 mars så rekommenderar vi att ni gör dem antingen dagen före eller efter att ni har installerat uppdateringen.
- Statistiken för utskicken påverkas inte av uppdateringen.
- Hanteringen av e-poststudsar, prenumerationer och avregistreringar påverkas inte av uppdateringen.
- Uppdateringen är gratis.
 
Amazon SESVarför behöver MultiMailer uppdateras?
Som bekant så använder MultiMailer en auktoriserad e-postservrar från Amazon Web Services som huvudsaklig utskicksserver. De kommer att höja säkerhetsnivån på den kryptering som deras servrar använder vilket gör att vi behöver uppdatera MultiMailers programkod för att stödja detta.


Flera andra förbättringar och nya funktioner
Du får dessutom flera andra förbättringar och nya funktioner "på köpet" när du installerat den nya uppdateringen. Bl.a funktioner som kontrollerar att dina SPF-, DKIM- och DMARC-inställningar är korrekta, nya och förbättrade funktioner för produktgallerier i nyhetsbrev (bl.a stöd för knappar) och förbättrad kontroll av att länkar i nyhetsbrev är korrekta.


Om du har några frågor så kontakta gärna oss.

Med vänliga hälsningar
Anders V Persson
Marknadsansvarig, SamLogic Software
  
PS. Om SPF/DKIM/DMARC-inställningarna för din avsändardomän ännu inte kontrollerats/uppdaterats så rekommenderar vi mycket starkt att du gör det innan nästa utskick. Vi har fått flera rapporter om att fel inställningar här kan ge olika problem. Mer information finns i det här blogginlägget.
   
  

 
SamLogic Software, Fågelviksvägen 9, S-145 84 Stockholm
Tel: +46 8 531 83 900
Epost: info@samlogic.com
Internet: www.multimailer.se
SamLogic
 

 
   
Detta mail skickades ut med SamLogic MultiMailer. Vill du inte ha sådana här mail i fortsättningen kan du avregistrera dig på denna sida så plockar vi bort dig från vår mailing-lista. Vill du ändra din e-postadress så kan du öppna denna sida.

Behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med GDPR, artikel 6, §1, stycke f: "Berättigat intresse" (mer information). Vår integritetspolicy kan du läsa på denna sida.