Support & Uppdateringar

 
Senaste versionerna av programmen
Har du problem med någon av våra produkter så bör du alltid se till att du har den senaste versionen av produkten installerad på din dator. Vi har alltid de senaste versionerna av våra program upplagda på vår hemsida för omedelbar nedladdning. Du måste dock ha ett support- och uppdateringsavtal för att kunna ladda ned dessa programuppdateringar. Tecknar du ett sådant avtal får du tillgång till inloggningsuppgifter (användarnamn och lösenord) till en sida med uppdateringarna. Du kan läsa mer om hur du tecknar ett sådant avtal längre ned på denna sida. Ytterligare detaljer om programuppdateringar finns på denna sida.
 
SamLogic MultiMailer SamLogic CD-Menu Creator SamLogic Visual Installer SamLogic VB Super Library SamLogic RegGuard
  
Ladda hem uppdatering
Har du ett support- och uppdateringsavtal med inloggningsuppgifter (användarnamn och lösenord) så kan du ladda hem den senaste versionen av ditt program från denna sida:
 
Nedladdningsida med programuppdateringar.
 
FAQ (svar på vanliga frågor)
Har du problem med programmet SamLogic MultiMailer, eller bara har allmänna frågor, så kan du även ta en titt på vår FAQ-sida för MultiMailer. Där finns svar på vanliga frågor samt förklaringar till varför det kan uppstå vissa typer av fel.
 
Sida med programtips
Vi har också en sida med tips till våra program. Tipsen visar hur du kan använda programmen i olika sammanhang samt beskriver tekniska detaljer. Alla tips är utformade i "steg-för-steg" form, så de är lätta att följa och många är dessutom illustrerade med bilder.
 
Teknisk support
Om inte programuppdateringen (eller FAQ-sidorna eller tipssidorna) löst dina problem så kan du kontakta oss för att erhålla supporthjälp. Du kan kontakta oss via e-post eller via telefon. Mer information finns på denna sida. Observera att du måste ha ett support- och uppdateringsavtal för att ha rätt att erhålla supporthjälp. 
 
Support- och uppdateringsavtal
För att få supporthjälp eller kunna ladda ned uppdateringar måste du ha tecknat ett support- och uppdateringsavtal med oss. Om du tecknar ett sådant avtal får du tillgång till vår nedladdningsida med de senaste uppdateringarna för de program du köpt licens till. Du har också rätt till support via telefon och e-post. Du tecknar ett support- och uppdateringsavtal i samband med programköp.
 
  
 
SamLogic