Swedish .NET Classes - FAQ
Vad är Swedish .NET Classes för något?
Swedish .NET Classes är ett klassbibiliotek med främst svenskanpassade klasser och metoder som kan användas med .NET-projekt. Swedish .NET Classes innehåller klasser och metoder som saknas i Microsoft .NET Framework för hantering av svenska förhållanden. Bland annat hanteras svenska personnummer, organisationsnummer, bankgiro, plusgiro, postnummer, kalendrar, flaggdagar, namnsdagar plus en massa annat. Algoritmerna är väl beprövade och har använts i många sammanhang.

Vad är skillnaden mellan VB Super Library och Swedish .NET Classes?
Swedish .NET Classes är ett mer modernt kodbibliotek som är anpassat för framtiden. Programkoden i Swedish .NET Classes kan kompileras till 64-bitars kod och användas tillsammans med 64-bitars program, vilket inte är möjligt med VB Super Library som endast kan användas med 32-bitars program. Swedish .NET Classes kan även användas till utveckling av webbapplikationer / webbsidor och appar för Windows 8, pekplattor och smarttelefoner. Mer information om skillnaderna mot VB Super Library finns på denna sida.

Kan Swedish .NET Classes användas till 64-bitars program?
Ja, som nämndes ovan, det går bra.

Med vilka utvecklingsverktyg kan Swedish .NET Classes användas?
Med Microsoft Visual Studio 2005 eller senare, men lägst Visual Studio 2008 rekommenderas. Swedish .NET Classes kan också användas med andra utvecklingsverktyg som har stöd för .NET Framework. Läs mer på sidan med systemkrav.

Med vilka programmeringsspråk kan Swedish .NET Classes användas?
Swedish .NET Classes är främst avsedd för C# och Visual Basic, men går bra att använda med (managed) C++ också, liksom andra programmeringsspråk som stöder ramverket .NET Framework.

Vilka versioner av .NET stöds?
Swedish .NET Classes stöder .NET Framework version 2.0 och senare. Så det går bra att använda klasserna i Swedish .NET Classes i exempelvis .NET 3.0, 3.5, 4.0 och 4.5.

Fungerar Swedish .NET Classes med ASP.NET? 
Ja, Swedish .NET Classes fungerar utmärkt till webbsidor / webbapplikationer utvecklade i ASP.NET. Versionen av ASP.NET måste vara version 2.0 eller högre.

Följer det med exempelprogram?
Ja. Det följer med exempelprogram / exempelkod skrivna i programmeringspråken C# och Visual Basic. Exempelprojekten är sparade med Visual Studio 2008, och kan öppnas med Visual Studio 2008 och senare (eller kompatibla verktyg).
 
 

< Återvänd   
       
SamLogic