Kontorsversion av USB AutoRun Creator


Det finns också en kontorsversion av USB AutoRun Creator tillgänglig. Denna version är anpassad för användning i små kontor och i hemmet. Den kan även användas i skolmiljö.

En installation för allting
Kontorsversionen av USB AutoRun Creator - som officiellt heter SamLogic USB AutoRun Creator / Small Office - är inte avsedd för USB-minnen som distribueras kommersiellt. Det finns inget kommersiellt anpassat installationsprogram utan istället så använder du samma installationsprogram för att addera AutoRun-funktionalitet till datorer som du använder för att installera själva USB AutoRun Creator. Under installationen anger du vad du vill installera.

Förenklad editor
I kontorsversion av USB AutoRun Creator så är editorn förenklad. Inställningar som är specifika för kommersiell spridning är borttagna för att skapa en mer lättanvänd editor.

Upp till 10 datorer
Kontosversionen av USB AutoRun Creator kan användas för att aktivera AutoRun för USB-minnen i upp till 10 datorer. Verktyget kan också samverka med vårt menyverktyg CD-Menu Creator för att skapa menyer till USB-minnen. Om du har portabla applikationer som du vill starta från USB-minnen så kan ett menygränssnitt som skapats med CD-Menu Creator ge dig lätt åtkomst till dessa.
 
Ladda ned ett demo
Från denna sida kan du ladda ned ett demo av SamLogic USB AutoRun Creator / Small Office:
 
Ladda ned ett demo av USB AutoRun Creator / Small Office !
  Mer information
Du kan läsa mer om SamLogic USB AutoRun Creator / Small Office i detta PDF-dokument. Texten är på engelska:
 
USB AutoRun Creator – Small Office - Översikt (PDF)
   

Systemkrav

 
< Återvänd
 

Samverkar med
CD-Menu Creator

   

 
Beställ
 
SamLogic